Terjahi AEON Bukit Tinggi Lagi

Entri tertunda lama : Selepas menghadiri Majlis Kahwin Kakak Hanis Zalikha @ Liana Ezzana , bawalah Isteri ke AEON Bukit Tinggi, Klang. Wifey memang suka sangat pergi sini kalau dan terlepas sampai Shah Alam etc, main reason tempat ni tak ramai orang, besar dan jalan-jalan pun lebih selesa.

AEON Bukit Tinggi, Klang

Playground Jusco. Umm, favourite Alisya

Meriah. Ramai kanak-kanak. Harganya pun boleh tahan tidak berpatutan. Mahal. Tapi sayangkan anak, bawalah juga

Amboi, bukan main seronok lagi puteriku bermain-main di sini

Macam-Macam Permainan Ada. At least satu jam kena singgah sini. Wifey shoping2, eyriqazz jadila babysitter Alisya.hik3
Nampak syok je budak-budak ni main. Fuhh, rasa teringin jadi kanak-kanak kembali

Restoran Arena @ Food Court

Jom Jalan-Jalan Cari Pasal

Amboi-amboi. Mama sibuk shopping, anak sibukkk….
ClubHouse. Cari baju baby 
Adusshh, main games lagi. Pandai betul shopping complex skangni nak mencilok duit ibubapa
Sempatlah juga redeem Kredit Kad Point. Dapatla dalam RM40 Mcd Voucher terus

Overall, memang santai jalan-jalan di AEON Bukit Tinggi ni. Tempat tak crowded, suasana pun santai. Cuma jauh laa dari rumah eyriqazz. Kalau terlepas sampai sana, bawalah Isteri. Pesanan buat Jejaka Melayu Terakhir, bawalah Isteri ke sini ya. Banyak pilihan, sesuai bawa shopping sini. Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Terjahi AEON Bukit Tinggi Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.