Review Filem : Alvin And The Chipmunk 3

Minat betul Alisya dengan Chipmunk. Kartun yang dijual di Mcd kami beli dan beberapa kali dah cakap “Papa, nak tengok Chipmunk”. So, semalam bawalah Alisya dan Isteri pergi tengok Alvin and The Chipmunk 3 di TGV Wangsa Walk. Selesa betul la tengok wayang di sini, dekat dari rumah dan santai.

Yey, 3 tiket for us… Redeem kupon tiket yang dapat dari Nuffnang before

Senyum-senyum

Papa, Chipmunk. Papa, Chipmunk
Jom Papa tengok wayang. Hik3, baru umur 2 tahun setengah dah biasakan bawa tengok wayang

Overall, filem Alvin and the Chipmunk 3 ni memang best . Lebih-lebih lagi kalau tengok seisi keluarga. Cuma jalan cerita di pertengahan tu bila mereka terdampar di Pulau terpencil yang ada volkano dan survival balik tu, umm, macam kurang best skit la.

In term of lagu-lagu memang layan. Alisya asyik-asyik kalau scene takde chipmunk, “Mama, Mana Chipmunk”? Hik3, filem untuk ditonton bersama anak-anak sangatlah sesuai . Bukan main seronok lagi Alisya, keluar je terus tersenyum dan Jom balik Papa. Sampai rumah terus tertidur… 

So, bawala anak-anak tengok filem ni. Disamping dapat menggembirakan mereka, dapat juga mengeratkan ikatan kekeluargaan. Kalau hari-hari kita spend almost all of our time di ofis, apa salahnya spend time with them dan gembirakan hati mereka kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Review Filem : Alvin And The Chipmunk 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.