Pengaruh Mia Sara Nasuha

by eyriqazz on 11 January 2012

in Alisya

Entri ini bolehla dikatakan entri nukilan Isteri Eyriqazz. Eyriqazz just copykan gambar dan ayat-ayat dari Isteri di FB nya :

Intro Pengaruh Mia Sara Nasuha….dalam Papa, I Love U…..sya nak gi sekolah sama mcm kak mia, sya nak hari2 pakai baju mcm kak mia,…dan setiap masa sya nak sepit rambut mcm kak mia….. ;-)

Mama, sya dah siap nak gi sekolah ni
Lama betul tunggu Mama make-up…..posing dulu lah

“Malam ni, sya ada tuisyen Mama….”
“Sya nak dinner dulu…..”
Tau malu anak papa ni bila Mama tanya…..

“Sya bawa buku ker aper dalam beg tu???”….
Gaya jer lebih….padahal penuh dgn mainan…….hihihihihii

Mama, sya bawa bas sendiri gi sekolah ok???
Mama, Sya nak siapkan homework cikgu bagi kat sekolah tadi dulu…..pahtu baru sya minum susu dan tido ok????”
Dah lebih 10 ORANG bertanyakan pada SAYA, knp Azwa@Akak x buat BLOG gak???
PUJUKAN suami saya,….”Mama x yah lah berBLOG2….byk cabarannya, nanti KESIAN lak kat anak2 Papa x der org tengokkan…..lgpn, Mama dah PENAT mengajar kat sekolah, kdg2 pun bawa balik kerja ke rumah….biar Papa jer, yg carikan EXTRA MONEY utk Sayang dan anak2…”…….

*Padahal, saya dapat RASAkan…..SUAMI saya, Eyriqazz tu sebenarnya RISAU……kalau saya pun ada BLOG gak,….mesti BLOG saya lagi FAMOUS dr blognya…..hihihihiii*

P/s : Indeed, Can’t Agree more with this word..Rasanya kalau Isteri jadi Blogger, dia lagi bagus/famous dari Eyriqazz. Maybe I pula akan Jadi Macam Sirman Redmummy or Laling MadamMondoq.

  • misz_eyza 11 January 2012 at 2:34 am

    mungkinkah isteri bro akan benar2 lebih glamer sebab gaya penulisan chegu nie kadang2 sangat menarik…hehe

  • Pezol Stylez 11 January 2012 at 2:39 am

    aah..mesti blog mama lagi femes kan…haha

  • Syarih 11 January 2012 at 3:18 am

    kalau isteri bro ada blog…agak2 dia nak amik gambar posing dengan sape??…ermm…aaron aziz!! huh mesti popular punyalah blog die…hik3

  • Fafau De Craft ( Zana ) 11 January 2012 at 3:29 am

    wahh…papa berbloggingg….!tahniah²… :)

  • sarah 11 January 2012 at 3:40 am

    hahaha mia tu ramai peminatnya..

  • e.l.i.s.s.m.i.e 11 January 2012 at 3:46 am

    baca komen kat fb jer la :p pengikut fb ;p

  • madammondoq 11 January 2012 at 4:29 am

    ahak3.. btol tu.. kalau azwa jadi blogger sure akan retis macam i.. ekekeke…

  • KiD 11 January 2012 at 4:47 am

    go cikgu azwa.. masuk kelas, suh bebudak bukak blog cikgu azwa. setiap kelas, setiap umur. cikgu besar pun sekali.. hehehe
    memang kalah laaa blog eyriqazz nanti.. hik3

    p/s: cadangan : cikguazwa.com

    (memang meletop laaa.. mari mari buat blog) hehehe

  • Fazlinil Irma 11 January 2012 at 6:14 am

    nanti pegi skolah anak murid tanya. ‘cikgu ada blog? apa alamat blog cikgu? nanti saya follow cikgu. cikgu follow sy balik eh. :)

    kalau semalam pegi jalan. hr ni anak murid cakap. ‘saya baca cite cikgu blaaa.. blaa.. blaa..’

    tu belum masuk rakan sekerja lg. :)

  • ainasuhana 11 January 2012 at 6:29 am

    hehe pandai posing lah sya..

  • hazman aka species1980 11 January 2012 at 6:43 am

    kalau eden la bro… memang akan galakkan wife (to be ) jadi blogger gak… at least we can speak the same languange….menarik gak aper…as long pandai manage masa ….

  • Eyriqazz 11 January 2012 at 10:39 am

    #misz_eyza:bahasa cikgu siapa yang menduga kan? ramai je blogger cikgu yang hebat diluar sana sebagai contoh cikgudahlia,naman, etc…

  • Eyriqazz 11 January 2012 at 10:40 am

    #Syarih :mesti dia nak posing ngan fauziah latiff

  • Eyriqazz 11 January 2012 at 10:41 am

    #Syarih :ciskek punya kawan..hik3..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: