≡ Menu

Entri ini bolehla dikatakan entri nukilan Isteri Eyriqazz. Eyriqazz just copykan gambar dan ayat-ayat dari Isteri di FB nya :

Intro Pengaruh Mia Sara Nasuha….dalam Papa, I Love U…..sya nak gi sekolah sama mcm kak mia, sya nak hari2 pakai baju mcm kak mia,…dan setiap masa sya nak sepit rambut mcm kak mia….. ;-)

Mama, sya dah siap nak gi sekolah ni
Lama betul tunggu Mama make-up…..posing dulu lah

“Malam ni, sya ada tuisyen Mama….”
“Sya nak dinner dulu…..”
Tau malu anak papa ni bila Mama tanya…..

“Sya bawa buku ker aper dalam beg tu???”….
Gaya jer lebih….padahal penuh dgn mainan…….hihihihihii

Mama, sya bawa bas sendiri gi sekolah ok???
Mama, Sya nak siapkan homework cikgu bagi kat sekolah tadi dulu…..pahtu baru sya minum susu dan tido ok????”
Dah lebih 10 ORANG bertanyakan pada SAYA, knp Azwa@Akak x buat BLOG gak???
PUJUKAN suami saya,….”Mama x yah lah berBLOG2….byk cabarannya, nanti KESIAN lak kat anak2 Papa x der org tengokkan…..lgpn, Mama dah PENAT mengajar kat sekolah, kdg2 pun bawa balik kerja ke rumah….biar Papa jer, yg carikan EXTRA MONEY utk Sayang dan anak2…”…….

*Padahal, saya dapat RASAkan…..SUAMI saya, Eyriqazz tu sebenarnya RISAU……kalau saya pun ada BLOG gak,….mesti BLOG saya lagi FAMOUS dr blognya…..hihihihiii*

P/s : Indeed, Can’t Agree more with this word..Rasanya kalau Isteri jadi Blogger, dia lagi bagus/famous dari Eyriqazz. Maybe I pula akan Jadi Macam Sirman Redmummy or Laling MadamMondoq.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • e.l.i.s.s.m.i.e 11 January 2012, 3:46 am

    baca komen kat fb jer la :p pengikut fb ;p

    Reply
  • KiD 11 January 2012, 4:47 am

    go cikgu azwa.. masuk kelas, suh bebudak bukak blog cikgu azwa. setiap kelas, setiap umur. cikgu besar pun sekali.. hehehe
    memang kalah laaa blog eyriqazz nanti.. hik3

    p/s: cadangan : cikguazwa.com

    (memang meletop laaa.. mari mari buat blog) hehehe

    Reply
  • misz_eyza 11 January 2012, 2:34 am

    mungkinkah isteri bro akan benar2 lebih glamer sebab gaya penulisan chegu nie kadang2 sangat menarik…hehe

    Reply
  • Pezol Stylez 11 January 2012, 2:39 am

    aah..mesti blog mama lagi femes kan…haha

    Reply
  • Syarih 11 January 2012, 3:18 am

    kalau isteri bro ada blog…agak2 dia nak amik gambar posing dengan sape??…ermm…aaron aziz!! huh mesti popular punyalah blog die…hik3

    Reply
  • Fafau De Craft ( Zana ) 11 January 2012, 3:29 am

    wahh…papa berbloggingg….!tahniah²… :)

    Reply
  • sarah 11 January 2012, 3:40 am

    hahaha mia tu ramai peminatnya..

    Reply
  • madammondoq 11 January 2012, 4:29 am

    ahak3.. btol tu.. kalau azwa jadi blogger sure akan retis macam i.. ekekeke…

    Reply
  • Fazlinil Irma 11 January 2012, 6:14 am

    nanti pegi skolah anak murid tanya. ‘cikgu ada blog? apa alamat blog cikgu? nanti saya follow cikgu. cikgu follow sy balik eh. :)

    kalau semalam pegi jalan. hr ni anak murid cakap. ‘saya baca cite cikgu blaaa.. blaa.. blaa..’

    tu belum masuk rakan sekerja lg. :)

    Reply
  • ainasuhana 11 January 2012, 6:29 am

    hehe pandai posing lah sya..

    Reply
  • hazman aka species1980 11 January 2012, 6:43 am

    kalau eden la bro… memang akan galakkan wife (to be ) jadi blogger gak… at least we can speak the same languange….menarik gak aper…as long pandai manage masa ….

    Reply
  • Eyriqazz 11 January 2012, 10:39 am

    #misz_eyza:bahasa cikgu siapa yang menduga kan? ramai je blogger cikgu yang hebat diluar sana sebagai contoh cikgudahlia,naman, etc…

    Reply
  • Eyriqazz 11 January 2012, 10:40 am

    #Syarih :mesti dia nak posing ngan fauziah latiff

    Reply
  • Eyriqazz 11 January 2012, 10:41 am

    #Syarih :ciskek punya kawan..hik3..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »