Pengaruh Mia Sara Nasuha

Entri ini bolehla dikatakan entri nukilan Isteri Eyriqazz. Eyriqazz just copykan gambar dan ayat-ayat dari Isteri di FB nya :

Intro Pengaruh Mia Sara Nasuha….dalam Papa, I Love U…..sya nak gi sekolah sama mcm kak mia, sya nak hari2 pakai baju mcm kak mia,…dan setiap masa sya nak sepit rambut mcm kak mia….. ;-)

Mama, sya dah siap nak gi sekolah ni
Lama betul tunggu Mama make-up…..posing dulu lah

“Malam ni, sya ada tuisyen Mama….”
“Sya nak dinner dulu…..”
Tau malu anak papa ni bila Mama tanya…..

“Sya bawa buku ker aper dalam beg tu???”….
Gaya jer lebih….padahal penuh dgn mainan…….hihihihihii

Mama, sya bawa bas sendiri gi sekolah ok???
Mama, Sya nak siapkan homework cikgu bagi kat sekolah tadi dulu…..pahtu baru sya minum susu dan tido ok????”
Dah lebih 10 ORANG bertanyakan pada SAYA, knp Azwa@Akak x buat BLOG gak???
PUJUKAN suami saya,….”Mama x yah lah berBLOG2….byk cabarannya, nanti KESIAN lak kat anak2 Papa x der org tengokkan…..lgpn, Mama dah PENAT mengajar kat sekolah, kdg2 pun bawa balik kerja ke rumah….biar Papa jer, yg carikan EXTRA MONEY utk Sayang dan anak2…”…….

*Padahal, saya dapat RASAkan…..SUAMI saya, Eyriqazz tu sebenarnya RISAU……kalau saya pun ada BLOG gak,….mesti BLOG saya lagi FAMOUS dr blognya…..hihihihiii*

P/s : Indeed, Can’t Agree more with this word..Rasanya kalau Isteri jadi Blogger, dia lagi bagus/famous dari Eyriqazz. Maybe I pula akan Jadi Macam Sirman Redmummy or Laling MadamMondoq.

Comments

  1. KiD says

    go cikgu azwa.. masuk kelas, suh bebudak bukak blog cikgu azwa. setiap kelas, setiap umur. cikgu besar pun sekali.. hehehe
    memang kalah laaa blog eyriqazz nanti.. hik3

    p/s: cadangan : cikguazwa.com

    (memang meletop laaa.. mari mari buat blog) hehehe

  2. says

    kalau isteri bro ada blog…agak2 dia nak amik gambar posing dengan sape??…ermm…aaron aziz!! huh mesti popular punyalah blog die…hik3

  3. says

    nanti pegi skolah anak murid tanya. ‘cikgu ada blog? apa alamat blog cikgu? nanti saya follow cikgu. cikgu follow sy balik eh. :)

    kalau semalam pegi jalan. hr ni anak murid cakap. ‘saya baca cite cikgu blaaa.. blaa.. blaa..’

    tu belum masuk rakan sekerja lg. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing