Pengaruh Mia Sara Nasuha

Entri ini bolehla dikatakan entri nukilan Isteri Eyriqazz. Eyriqazz just copykan gambar dan ayat-ayat dari Isteri di FB nya :

Intro Pengaruh Mia Sara Nasuha….dalam Papa, I Love U…..sya nak gi sekolah sama mcm kak mia, sya nak hari2 pakai baju mcm kak mia,…dan setiap masa sya nak sepit rambut mcm kak mia….. 😉

Mama, sya dah siap nak gi sekolah ni
Lama betul tunggu Mama make-up…..posing dulu lah

“Malam ni, sya ada tuisyen Mama….”
“Sya nak dinner dulu…..”
Tau malu anak papa ni bila Mama tanya…..

“Sya bawa buku ker aper dalam beg tu???”….
Gaya jer lebih….padahal penuh dgn mainan…….hihihihihii

Mama, sya bawa bas sendiri gi sekolah ok???
Mama, Sya nak siapkan homework cikgu bagi kat sekolah tadi dulu…..pahtu baru sya minum susu dan tido ok????”
Dah lebih 10 ORANG bertanyakan pada SAYA, knp Azwa@Akak x buat BLOG gak???
PUJUKAN suami saya,….”Mama x yah lah berBLOG2….byk cabarannya, nanti KESIAN lak kat anak2 Papa x der org tengokkan…..lgpn, Mama dah PENAT mengajar kat sekolah, kdg2 pun bawa balik kerja ke rumah….biar Papa jer, yg carikan EXTRA MONEY utk Sayang dan anak2…”…….

*Padahal, saya dapat RASAkan…..SUAMI saya, Eyriqazz tu sebenarnya RISAU……kalau saya pun ada BLOG gak,….mesti BLOG saya lagi FAMOUS dr blognya…..hihihihiii*

P/s : Indeed, Can’t Agree more with this word..Rasanya kalau Isteri jadi Blogger, dia lagi bagus/famous dari Eyriqazz. Maybe I pula akan Jadi Macam Sirman Redmummy or Laling MadamMondoq.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Pengaruh Mia Sara Nasuha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.