≡ Menu

Fuhh, hebat sungguh penangan Ary Malik @ entri yang agak kontroversi kan? Lebih kurang setengah jam apabila entri Ary Malik Hampir Nak Kena Lempang :


2321 Online Users? Biar Betik…Oppss..Silap2..Bukan Yangni….
85 Online Users..Hik3..Mestila teruja coz dah lama takde seramai ni Online satu masa selepas tak berapa aktif bermain entry berbentuk SEO 

Entri Aksi Panas 2 Beradik pun kalah…

Plus, rasanya ini entri yang menerima komen tertinggi bulan ini… Thanks to all.. So, kesimpulan yang boleh diambil di sini, “In Malaysia, The Hotter, The Better”


Eyriqazz nak tambah, tepuk dada tanya selera. Tiada yes or no answer…. Itu hak masing-masing… No wonder Blog Artis, Blog Lawak, Blog Politik, Blog Kontroversi i.e. AididMuaddid , Blog Jejaka Kacak , Blog Mamat Jambu, dan etc digemari ramai kan? Quite a few blog informasi yang betul-betul mendapat sambutan ramai kan?

P/s : Kalau in real estate/hartanah, tipsnya adalah Lokasi, Lokasi, Lokasi… Kalau blogging pula, apa pula tipsnya? 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Syafiq Ahadin 10 January 2012, 5:30 pm

    woo! ramai, paling ramai orang datang ke blog saya sekaligus, 298 orang. huhu! :)
    tapi biasa, dalam belas2 je. huhu!

    Reply
  • Azza Azman 10 January 2012, 5:32 pm

    wah…. ary malik peluk kot… bini tak marh ke bang hehehe… salam kenal cik eriqaz!

    Reply
  • Azza Azman 10 January 2012, 5:32 pm

    saya dengar cerita encik eryqazz ni master dalam berblogging, so saya nak belajar sesuatu dari encik lah..

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 11 January 2012, 12:20 am

    hangat btol isu kena lempang ni :) hehehehe

    Reply
  • hazman aka species1980 11 January 2012, 1:26 am

    Blog bro nie dah memang ramai follower …then semalam jadi TOP POST kat innit nuffnang pastinya tambah lagi visitor yang interested nak baca kan…

    Reply
  • Eyriqazz 11 January 2012, 10:48 am

    #Azza Azman :saya tak master..saya biasa2je..tapi apa yang boleh saya kongsi,saya kongsi2kan…yang baik itu datangnya dari Allah, yang kurang baik tu,datangnya dari saya snediri…

    Reply
  • Kesuma Angsana 29 May 2012, 4:17 am

    wah best ler ramai follower n fofular lg

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »