Penangan Ary Malik Hampir Nak Kena Lempang


Fuhh, hebat sungguh penangan Ary Malik @ entri yang agak kontroversi kan? Lebih kurang setengah jam apabila entri Ary Malik Hampir Nak Kena Lempang :


2321 Online Users? Biar Betik…Oppss..Silap2..Bukan Yangni….
85 Online Users..Hik3..Mestila teruja coz dah lama takde seramai ni Online satu masa selepas tak berapa aktif bermain entry berbentuk SEO 

Entri Aksi Panas 2 Beradik pun kalah…

Plus, rasanya ini entri yang menerima komen tertinggi bulan ini… Thanks to all.. So, kesimpulan yang boleh diambil di sini, “In Malaysia, The Hotter, The Better”


Eyriqazz nak tambah, tepuk dada tanya selera. Tiada yes or no answer…. Itu hak masing-masing… No wonder Blog Artis, Blog Lawak, Blog Politik, Blog Kontroversi i.e. AididMuaddid , Blog Jejaka Kacak , Blog Mamat Jambu, dan etc digemari ramai kan? Quite a few blog informasi yang betul-betul mendapat sambutan ramai kan?

P/s : Kalau in real estate/hartanah, tipsnya adalah Lokasi, Lokasi, Lokasi… Kalau blogging pula, apa pula tipsnya? 

Comments

  1. Syafiq Ahadin says

    woo! ramai, paling ramai orang datang ke blog saya sekaligus, 298 orang. huhu! :)
    tapi biasa, dalam belas2 je. huhu!

  2. Azza Azman says

    saya dengar cerita encik eryqazz ni master dalam berblogging, so saya nak belajar sesuatu dari encik lah..

  3. says

    #Azza Azman :saya tak master..saya biasa2je..tapi apa yang boleh saya kongsi,saya kongsi2kan…yang baik itu datangnya dari Allah, yang kurang baik tu,datangnya dari saya snediri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing