MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM

Inul Gelek Goyang nickname baru diberi
40 tahun Usianya kini
Nampak mudah remaja jealousnya hati
Apakah rahsia adakah penangan Baca Ebook Si Kacak ini?
Komen saya pasal blog ini
Sudah cantik dan menarik hati
Nak komen banyak diberi peluang hanya sekali
Silalah update dengan lebih kerap lagi 
Saya ucapkan “Happy Sweet Forty”
Semoga Success dan Terus Happy
Inul Goyang nampaknya melekat la kali ini
Life is Beautiful, Best Of Luck Sudah semesti
Dua tiga kucing berlari
Pantun eden memang tak dapat lawan mamat ini
Saya ucapkan Selamat berjaya dalam berblogging sudah semesti
Dah popular nanti jangan lupakan blogger picisan macam kami 
Kalau korang nak join Birthday Give away INI
Jemput join meriahkan sekali
Kan nanti dia merajuk hati
Larikan diri sembunyi goyang-goyang,gelek-gelek karaoke sorang2 di dalam bilik mandi

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.