≡ Menu

Komen Entri INI
Pengomen terbaik akan memenangi Wang Kertas Baharu Set RM5 dan RM1
pengomen kedua dan ketiga terbaik akan memenangi RM10Cash/top up

P/s : Wuhuuu, besok balik kampung. Boleh pekena Keropok lekor ,Ikan Celup Tepung dan makanan tradisi Terengganu dan Kelantan.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyUhAdA 20 January 2012 at 1:08 pm

    alah..xpndai komen sgt..

  • Rozuan Ismail 20 January 2012 at 2:09 pm

    semoga selamat sampai!!

  • einz 20 January 2012 at 2:27 pm

    bestnye sume owg balik kg~

  • Zarul 20 January 2012 at 3:27 pm

    sayang tu hari saya tak tahu bro nak dtg karok kalau tak boleh order satu ni

  • Cik tikah 20 January 2012 at 5:19 pm

    dah komen :) hati2 bawa kereta

  • Cik Akmal 21 January 2012 at 9:21 am

    bestnye.. ade contest lagi.. :-)

    selamat pulang ke kg..

  • life must go on 22 January 2012 at 5:36 am

    xpandai larh…
    hurm…
    anyway smoga slmt sampai…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing