KL Festival City, Setapak

Entri tertunda. Finally, last month sempatlah juga singgahi KL Festival City,Setapak yang tak jauh dari rumah eyriqazz. Fuhh, makin membangun kawasan Setapak ni, ada yang cakap tak lama lagi bakal jadi macam Mont Kiara. Umm, no komen about it.

Save ruang kot. Ketinggian parking rendah skit rasanya

Jom Terjah

Boleh tahan juga luasnya

Selesa juga shopping di sini. Banyak pilihan, tempat pun tak crowded mana masa saya singgah. Tapi yang kurang bestnya, rasanya sini takde food court. So, kalau nak makan tu, mahal la skit. 



Ada Contest Menarik Bersama Maybank hadiah bernilai RM100,000+ 
Syarat-syaratnya : kena shopping dengan kredit kad Maybank at least RM100
Tarikh tutup : 19 Februari 2012
Fuhh, Hadiahnya Myvi. Kalau eden join menang grand prize ni, bolehla jual myvi eden skang ni…Hik3..

Parkson pun ada

Di suatu sudut tempat makan yang tengah renovate, boleh nampak Tasik Kecil. Patut tempat ni dicantikkan lagi. Nice view 

Bluunis – Feeling blue,blue gitu

Daily Fresh .Mana-mana mesti ada kan? Alisya suka jagung cup

Adushh, dah tak sabar anak eden nak ke sekolah ni. Lama juga dia kat sini. Umm, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan? Kalau mamanya shopping, jenuhla menunggu dibuatnya

Mama, Baju T**** mama…Opss, kena censored kan… Mana la agaknya dia belajar ni?
Yang membuatkan hati eden berbunga-bunga. My testimoni tertampal di Restoran Ayam Penyet AP, KL Festival City ini..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “KL Festival City, Setapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.