Jawapan Balas Dari Restoran Secret Recipe


Flashback entri First Time Rasa Tak Puas Hati Makan di Secret Recipe. Semalam saya menerima e-mail balas berkenaan entri saya ini dari pihak Secret Recipe. Inilah e-mail mereka:

Dear Mr. Eyriqazz,
Thank you for your feedback and details provided.

We wish to firstly apologise on the encounter on behalf of the outlet concerned.

We have logged in this case for the Operations Management’s verification and investigation on the outlet and staff concerned.

Rest assured, the outlet’s Operations Management will address the staff and corrective measures and guidance will be undertaken to improve their service delivery.

Once again, we thank you for your feedback for our action and our gratitude for your patronage and continuous support.

Regards,
Secret Recipe Cakes & Café
Umm, okla, at least ada jawapan balas but honestly saya tak rasa begitu impress dengan jawapan yang diberikan. Macam standard jawapan ja. Takpelah, maybe one day terjahi sekali lagi tengok camne. One day tu pun not sure bulan depan or tahun depan kan?
P/s :  Rule number one: The customer is always right. Rule number two: If the customer is wrong, see rule number one! Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Jawapan Balas Dari Restoran Secret Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.