Jalan-Jalan Cari Makan | Johnny’s Restaurant

Salah satu tempat makan stimboat kegemaran kami adalah Johnny’s Restaurant. Lokasinya pun tak jauh dari rumah, biasanya terjah di Jusco Wangsa Maju :
 

Pilih Ala Carte.Yang set pun ada. Ada kuah sup dan juga Tomyam. Biasanya ambil sup je

Nyam2, sedia untuk dimasak

Sabar,sabar, sedap,sedap…Hik3
Pelbagai pilihan untuk dipilih
Sambal ladanya terangkat
Sambil pekena teh panas. Syok jugakk
Slurp,slurp..Sedap Papa. Tempat ni memang favourite Isteri

Harganya for me agak mahal laa skit. Air kosong pun nak charge kan?
 
Overall memang sedap, my favourite telur burung puyuh cuma overall harganya for me agak mahal la skit. Apapun, tepuk dada,tanya selera kan? Sometimes kegembiraan bukannya boleh diukur dengan wang ringgit. Once in a while bawa keluarga ke tempat camni apa salahnya kan? 
Johnny’s Restaurant Jusco Wangsa Maju
 
P/s : Amcam, pernah terjah Johnny’s Restaurant? Apa pandangan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Jalan-Jalan Cari Makan | Johnny’s Restaurant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.