IPAD 2 Saya yang Punya

Adussh, sejak adik pulangkan IPAD 2, now dah ada pemilik baru pula. Mesti dia je yang nak main IPAD 2 ini, kalau tak diberi mesti meragam…Hik3 :
Adushh, Papa kan suruh mandi. Kenapa masih main lagi ni? -Di rumah Tok Wan-
Yeyyy, Alisya menang
Jangan Kacau..Alisya tengah syok main Angry Birds ni..
Fuhh, cepat betoi kanak-kanak zaman sekarang ni belajar kan? Walaupun masih belum tahu membaca etc, kasi je IPAD 2 ni, macam tau-tau je button mana yang kena tekan untuk bermain.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “IPAD 2 Saya yang Punya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.