≡ Menu
Adussh, sejak adik pulangkan IPAD 2, now dah ada pemilik baru pula. Mesti dia je yang nak main IPAD 2 ini, kalau tak diberi mesti meragam…Hik3 :
Adushh, Papa kan suruh mandi. Kenapa masih main lagi ni? -Di rumah Tok Wan-
Yeyyy, Alisya menang
Jangan Kacau..Alisya tengah syok main Angry Birds ni..
Fuhh, cepat betoi kanak-kanak zaman sekarang ni belajar kan? Walaupun masih belum tahu membaca etc, kasi je IPAD 2 ni, macam tau-tau je button mana yang kena tekan untuk bermain.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 26 January 2012 at 4:23 am

    anak2 zmn ipad :)

  • ecadwinkyasha 26 January 2012 at 4:32 am

    ish ish ish…asal xkai baju ne alisya?….kecik2 da main Ipad..wow!

  • shera haifa 26 January 2012 at 4:57 am

    woo alisya dah leh pegang ipad siap main2 game lagi.. adehh bila laa akak nak leh pegang ipad tu..

  • Myvitrd 26 January 2012 at 5:24 am

    Memang betul bro.. budak2 ni cepat belajar dari games ni.. anak saudara aku yang kecik pon aku bagi galaxy note.. pandai je main angry bird tu.. heheehe…

  • einz 26 January 2012 at 6:00 am

    seksi aliya tu~

  • lionteen 26 January 2012 at 6:29 am

    budak2 skang sume dah pgg ipad. diri sndiri ni yg x prnah dpt ipad tu. hehe

  • diana 26 January 2012 at 7:30 am

    betulla..
    jadi nak bagi anak pandai bagi je dia belajar dengan butang..hehehhe

  • Dinda Iva 26 January 2012 at 9:36 am

    anak-anak sekarang terlebih advance dari zaman kita dulu2kan..huhuhu…tapi kena awasi dan kawal jugak dari skrg…risau..

  • Suliana 26 January 2012 at 4:34 am

    betul tu.. tu yg pening melayan aqil tu. atok dia nak jual tab, kena pikir byk kali nak beli ke tak.. akhirnya, pilih tak payah la, rosak budak2 ni.. nanti duk ngadap benda tu je, aktiviti lain lansung taknak main.. huhu

  • shraqs 26 January 2012 at 4:35 am

    Budak2 sekarang memang hebat.

  • misz_eyza 26 January 2012 at 5:00 am

    alisya pinjam nak main angry bird hehe…
    betul la bro, budak2 la nie bagi jer gajet canggih2 tros pandai explore

  • Fazreen 26 January 2012 at 5:42 am

    ipad itu senang untuk digunakan even budak-budak pun tahu guna

  • eyqa amin 26 January 2012 at 5:47 am

    budak-budak sekarang lebih maju dari kita. sometime. :)

  • lunaticg 26 January 2012 at 5:52 am

    Nanti dah besar takdelah dia kekok nak gunakan teknologi yang ada.

  • Huda 26 January 2012 at 6:26 am

    Memang pun, budak-budak zaman IPAD ni..

  • lov_note 26 January 2012 at 8:10 am

    hishh ank2 jaman skarang kan mmg cmtu.. ank eyriqazz ni kire kecik lg nih..tp da canggeh manggih da..

    tp pd yg mmpu awasi ank2 agr xterlebeyh da kire oke la kan.. skrg jaman IT..

    -kite dolu2 maen kosong lubang tikos jew- hohoho

  • Eyriqazz 26 January 2012 at 11:34 am

    #Mama Zharfan:indeed….makin maju,makin pandai

    #ecadwinkyasha :hik3..ni kena kejar lari taknak mandi

    #Suliana :tuhla,ada pro n cons nya

    #shraqs :makin advance

    #shera haifa :InsyaAllah,adala rezeki tu nanti..

  • madammondoq 26 January 2012 at 1:00 pm

    boleh join danish ni.. :)

  • yangbaik 27 January 2012 at 5:52 am

    waduh waduh… seksanya mata memandang…hehehe

  • Fathiah Hamim 27 January 2012 at 5:45 am

    tuh la pleik kan. belum kenal abc tapi kenal button gadget. -_-

  • the::bored::sha 28 January 2012 at 5:56 am

    cayalah Alisya! Damia kalau dapat hp HTC mesti cari game potong buah..hehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing