≡ Menu
Adussh, sejak adik pulangkan IPAD 2, now dah ada pemilik baru pula. Mesti dia je yang nak main IPAD 2 ini, kalau tak diberi mesti meragam…Hik3 :
Adushh, Papa kan suruh mandi. Kenapa masih main lagi ni? -Di rumah Tok Wan-
Yeyyy, Alisya menang
Jangan Kacau..Alisya tengah syok main Angry Birds ni..
Fuhh, cepat betoi kanak-kanak zaman sekarang ni belajar kan? Walaupun masih belum tahu membaca etc, kasi je IPAD 2 ni, macam tau-tau je button mana yang kena tekan untuk bermain.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 26 January 2012, 4:23 am

    anak2 zmn ipad :)

    Reply
  • ecadwinkyasha 26 January 2012, 4:32 am

    ish ish ish…asal xkai baju ne alisya?….kecik2 da main Ipad..wow!

    Reply
  • shera haifa 26 January 2012, 4:57 am

    woo alisya dah leh pegang ipad siap main2 game lagi.. adehh bila laa akak nak leh pegang ipad tu..

    Reply
  • Myvitrd 26 January 2012, 5:24 am

    Memang betul bro.. budak2 ni cepat belajar dari games ni.. anak saudara aku yang kecik pon aku bagi galaxy note.. pandai je main angry bird tu.. heheehe…

    Reply
  • einz 26 January 2012, 6:00 am

    seksi aliya tu~

    Reply
  • lionteen 26 January 2012, 6:29 am

    budak2 skang sume dah pgg ipad. diri sndiri ni yg x prnah dpt ipad tu. hehe

    Reply
  • diana 26 January 2012, 7:30 am

    betulla..
    jadi nak bagi anak pandai bagi je dia belajar dengan butang..hehehhe

    Reply
  • Dinda Iva 26 January 2012, 9:36 am

    anak-anak sekarang terlebih advance dari zaman kita dulu2kan..huhuhu…tapi kena awasi dan kawal jugak dari skrg…risau..

    Reply
  • Suliana 26 January 2012, 4:34 am

    betul tu.. tu yg pening melayan aqil tu. atok dia nak jual tab, kena pikir byk kali nak beli ke tak.. akhirnya, pilih tak payah la, rosak budak2 ni.. nanti duk ngadap benda tu je, aktiviti lain lansung taknak main.. huhu

    Reply
  • shraqs 26 January 2012, 4:35 am

    Budak2 sekarang memang hebat.

    Reply
  • misz_eyza 26 January 2012, 5:00 am

    alisya pinjam nak main angry bird hehe…
    betul la bro, budak2 la nie bagi jer gajet canggih2 tros pandai explore

    Reply
  • Fazreen 26 January 2012, 5:42 am

    ipad itu senang untuk digunakan even budak-budak pun tahu guna

    Reply
  • eyqa amin 26 January 2012, 5:47 am

    budak-budak sekarang lebih maju dari kita. sometime. :)

    Reply
  • lunaticg 26 January 2012, 5:52 am

    Nanti dah besar takdelah dia kekok nak gunakan teknologi yang ada.

    Reply
  • Huda 26 January 2012, 6:26 am

    Memang pun, budak-budak zaman IPAD ni..

    Reply
  • lov_note 26 January 2012, 8:10 am

    hishh ank2 jaman skarang kan mmg cmtu.. ank eyriqazz ni kire kecik lg nih..tp da canggeh manggih da..

    tp pd yg mmpu awasi ank2 agr xterlebeyh da kire oke la kan.. skrg jaman IT..

    -kite dolu2 maen kosong lubang tikos jew- hohoho

    Reply
  • Eyriqazz 26 January 2012, 11:34 am

    #Mama Zharfan:indeed….makin maju,makin pandai

    #ecadwinkyasha :hik3..ni kena kejar lari taknak mandi

    #Suliana :tuhla,ada pro n cons nya

    #shraqs :makin advance

    #shera haifa :InsyaAllah,adala rezeki tu nanti..

    Reply
  • madammondoq 26 January 2012, 1:00 pm

    boleh join danish ni.. :)

    Reply
  • yangbaik 27 January 2012, 5:52 am

    waduh waduh… seksanya mata memandang…hehehe

    Reply
  • Fathiah Hamim 27 January 2012, 5:45 am

    tuh la pleik kan. belum kenal abc tapi kenal button gadget. -_-

    Reply
  • the::bored::sha 28 January 2012, 5:56 am

    cayalah Alisya! Damia kalau dapat hp HTC mesti cari game potong buah..hehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »