IPAD 2 Saya yang Punya

Adussh, sejak adik pulangkan IPAD 2, now dah ada pemilik baru pula. Mesti dia je yang nak main IPAD 2 ini, kalau tak diberi mesti meragam…Hik3 :
Adushh, Papa kan suruh mandi. Kenapa masih main lagi ni? -Di rumah Tok Wan-
Yeyyy, Alisya menang
Jangan Kacau..Alisya tengah syok main Angry Birds ni..
Fuhh, cepat betoi kanak-kanak zaman sekarang ni belajar kan? Walaupun masih belum tahu membaca etc, kasi je IPAD 2 ni, macam tau-tau je button mana yang kena tekan untuk bermain.

Comments

  1. Myvitrd says

    Memang betul bro.. budak2 ni cepat belajar dari games ni.. anak saudara aku yang kecik pon aku bagi galaxy note.. pandai je main angry bird tu.. heheehe…

  2. Dinda Iva says

    anak-anak sekarang terlebih advance dari zaman kita dulu2kan..huhuhu…tapi kena awasi dan kawal jugak dari skrg…risau..

  3. says

    betul tu.. tu yg pening melayan aqil tu. atok dia nak jual tab, kena pikir byk kali nak beli ke tak.. akhirnya, pilih tak payah la, rosak budak2 ni.. nanti duk ngadap benda tu je, aktiviti lain lansung taknak main.. huhu

  4. says

    hishh ank2 jaman skarang kan mmg cmtu.. ank eyriqazz ni kire kecik lg nih..tp da canggeh manggih da..

    tp pd yg mmpu awasi ank2 agr xterlebeyh da kire oke la kan.. skrg jaman IT..

    -kite dolu2 maen kosong lubang tikos jew- hohoho

  5. says

    #Mama Zharfan:indeed….makin maju,makin pandai

    #ecadwinkyasha :hik3..ni kena kejar lari taknak mandi

    #Suliana :tuhla,ada pro n cons nya

    #shraqs :makin advance

    #shera haifa :InsyaAllah,adala rezeki tu nanti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing