I Lost My Virginity

Fuhh, susahnya untuk kuluahkan kata-kata ini. Patutkah aku berterus-terang. Huhuhu, bukan mudah, bukan mudah. Namun, terpulangla, berpantang tetap akan kuluahkan . Inilah tempatnya ” I Lost My Virginity” 

Redbox. Keterunaan ku bersama Karaoke akhirnya diragut.
Hik3, kasi hangit skit. Inilah first time saya singgahi karaoke sepanjang 25 tahun umur saya ini (hik3 lagi)

Wah, bukan main lagi Akak Inul Gelek dan Kak Sha
Geng-geng Si Cantik Manis pun apa kurangnya
Dapat juga jumpa Zarul Umbrella. Bekas penyanyi kumpulan Umbrella now kerja Pramugara MAS
Inilah Si ‘Jamal Abdillah’ nya yang berjaya membawaku ke karaoke session pertama kali
Umm, lagu apa yang eyriqazz nyanyi? Umm, inilah lirik lagu saya nyanyi dalam hati  “Biar malu-malu, biar segan-segan, saya malu-malu, saya segan-segan, saya pun tak nyanyi, tengok orang saya pejam-pejam,nanti kalau hujan, payahlah eden balik naik motor kebasah-basahan..”
Enjoy the session n fun. Siapa kata blogger takde life kan? Cam Mamat ni lagi lah, life start at 40. Nasib baik takde Kekasih Tak jadi Rozita Che Wan ni. Kalau tak, lagi haru dibuatnya…
P/s :Lagu-lagu nyanyian mereka akan diuploadkan di Youtube soon… Hik3, memang berbakat laa diorang ni…
P/s/s : Jom karaoke…. ‘Jamal Abdillah’ blanje…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “I Lost My Virginity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.