I Lost My Virginity

Fuhh, susahnya untuk kuluahkan kata-kata ini. Patutkah aku berterus-terang. Huhuhu, bukan mudah, bukan mudah. Namun, terpulangla, berpantang tetap akan kuluahkan . Inilah tempatnya ” I Lost My Virginity” 

Redbox. Keterunaan ku bersama Karaoke akhirnya diragut.
Hik3, kasi hangit skit. Inilah first time saya singgahi karaoke sepanjang 25 tahun umur saya ini (hik3 lagi)

Wah, bukan main lagi Akak Inul Gelek dan Kak Sha
Geng-geng Si Cantik Manis pun apa kurangnya
Dapat juga jumpa Zarul Umbrella. Bekas penyanyi kumpulan Umbrella now kerja Pramugara MAS
Inilah Si ‘Jamal Abdillah’ nya yang berjaya membawaku ke karaoke session pertama kali
Umm, lagu apa yang eyriqazz nyanyi? Umm, inilah lirik lagu saya nyanyi dalam hati  “Biar malu-malu, biar segan-segan, saya malu-malu, saya segan-segan, saya pun tak nyanyi, tengok orang saya pejam-pejam,nanti kalau hujan, payahlah eden balik naik motor kebasah-basahan..”
Enjoy the session n fun. Siapa kata blogger takde life kan? Cam Mamat ni lagi lah, life start at 40. Nasib baik takde Kekasih Tak jadi Rozita Che Wan ni. Kalau tak, lagi haru dibuatnya…
P/s :Lagu-lagu nyanyian mereka akan diuploadkan di Youtube soon… Hik3, memang berbakat laa diorang ni…
P/s/s : Jom karaoke…. ‘Jamal Abdillah’ blanje…



Comments

  1. Myvitrd says

    Fuuuhhhh setelah 25 tahun diragut keterunaan Mat Tiger di Pusat Karaoke.. Sebelum dia mesti duduk Masjid je.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing