≡ Menu
Fuhh, susahnya untuk kuluahkan kata-kata ini. Patutkah aku berterus-terang. Huhuhu, bukan mudah, bukan mudah. Namun, terpulangla, berpantang tetap akan kuluahkan . Inilah tempatnya ” I Lost My Virginity” 

Redbox. Keterunaan ku bersama Karaoke akhirnya diragut.
Hik3, kasi hangit skit. Inilah first time saya singgahi karaoke sepanjang 25 tahun umur saya ini (hik3 lagi)

Wah, bukan main lagi Akak Inul Gelek dan Kak Sha
Geng-geng Si Cantik Manis pun apa kurangnya
Dapat juga jumpa Zarul Umbrella. Bekas penyanyi kumpulan Umbrella now kerja Pramugara MAS
Inilah Si ‘Jamal Abdillah’ nya yang berjaya membawaku ke karaoke session pertama kali
Umm, lagu apa yang eyriqazz nyanyi? Umm, inilah lirik lagu saya nyanyi dalam hati  “Biar malu-malu, biar segan-segan, saya malu-malu, saya segan-segan, saya pun tak nyanyi, tengok orang saya pejam-pejam,nanti kalau hujan, payahlah eden balik naik motor kebasah-basahan..”
Enjoy the session n fun. Siapa kata blogger takde life kan? Cam Mamat ni lagi lah, life start at 40. Nasib baik takde Kekasih Tak jadi Rozita Che Wan ni. Kalau tak, lagi haru dibuatnya…
P/s :Lagu-lagu nyanyian mereka akan diuploadkan di Youtube soon… Hik3, memang berbakat laa diorang ni…
P/s/s : Jom karaoke…. ‘Jamal Abdillah’ blanje…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Boni JLL3 18 January 2012, 5:56 am

    hahaha..keterunaan diragut di red box ye bang??hehehehe

    Reply
  • ::EIDA:: 18 January 2012, 6:04 am

    Ha! pergi pakai kemenja slack bagai.. ponteng masa kerja ye! hihi

    Reply
  • Nia 18 January 2012, 6:10 am

    uii,..baru 25 thn yerrr? hahaha..ingatkan mmg nak buat entry mengikut tajuk tadi.

    Reply
  • Ummi Dania Yasmine 18 January 2012, 6:28 am

    Tajuk? Mengerikan jer…oh Zarul ni pramugara pula yer…

    Reply
  • Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara 18 January 2012, 6:48 am

    encik eyriqazz baru 25? so young…
    sbb nampak agak matured..mcm dah 30 something…
    tua lagi saya la haha :D bakal 32 this year…

    Reply
  • Fakhruddin Aziz 18 January 2012, 7:02 am

    w0w…siap letak gambar jantan seksi kat atas tu..haha

    Reply
  • hazman aka species1980 18 January 2012, 7:10 am

    whooaa…ramai gak yang datang yekkk….saya nak tujukan lagu PADA SYURGA DI WAJAHMU -Nash untuk bro…hehehehe

    Reply
  • Myvitrd 18 January 2012, 7:36 am

    Fuuuhhhh setelah 25 tahun diragut keterunaan Mat Tiger di Pusat Karaoke.. Sebelum dia mesti duduk Masjid je.. hehehe

    Reply
  • Phat 18 January 2012, 8:01 am

    best nya dpat karok..phat skang karok kat umah je karok on line haha

    Reply
  • Ibu Mifzal Arsyad 18 January 2012, 8:46 am

    karaoke upernya..hehe

    Reply
  • sW33tdARLiNG 18 January 2012, 9:06 am

    perghhh retisss semua niii

    Reply
  • Mr.Clive 18 January 2012, 10:25 am

    1st time karaoke??fes taim???haha setailo la bro

    Reply
  • shida'R 18 January 2012, 11:12 am

    duit tu perghh… ^_^

    Reply
  • JMR 18 January 2012, 11:33 am

    maknanya pecah teruna le kan bro semlm?

    Reply
  • Sharinginfoz 18 January 2012, 12:32 pm

    terkena juga akhirnya

    Reply
  • madammondoq 19 January 2012, 12:26 am

    hahaha.. berjaya jugak we all menghilangkan keterunaan u tu bro??? upss!!

    Reply
  • JAI 19 January 2012, 2:44 am

    HAhahaha…lu salah event bro. Kang suruh AE buat session kat Tiger Klub buat Show..hehe

    Reply
  • the::bored::sha 19 January 2012, 8:37 am

    tak aci sbb x nyanyi..hehe

    Reply
  • Boni JLL3 19 January 2012, 11:45 am

    jom terjah entri pasal kita semua kat red box hari tu.Part 2 punya.hehehe

    Reply
  • Cik Akmal 19 January 2012, 1:41 pm

    jelesnye dgn AE… huhuhu.. malam yang paling best.. x sanga bro eyriqazz x pernah masuk karaoke..:-)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »