I Lost My Virginity

by eyriqazz on 18 January 2012

Fuhh, susahnya untuk kuluahkan kata-kata ini. Patutkah aku berterus-terang. Huhuhu, bukan mudah, bukan mudah. Namun, terpulangla, berpantang tetap akan kuluahkan . Inilah tempatnya ” I Lost My Virginity” 

Redbox. Keterunaan ku bersama Karaoke akhirnya diragut.
Hik3, kasi hangit skit. Inilah first time saya singgahi karaoke sepanjang 25 tahun umur saya ini (hik3 lagi)

Wah, bukan main lagi Akak Inul Gelek dan Kak Sha
Geng-geng Si Cantik Manis pun apa kurangnya
Dapat juga jumpa Zarul Umbrella. Bekas penyanyi kumpulan Umbrella now kerja Pramugara MAS
Inilah Si ‘Jamal Abdillah’ nya yang berjaya membawaku ke karaoke session pertama kali
Umm, lagu apa yang eyriqazz nyanyi? Umm, inilah lirik lagu saya nyanyi dalam hati  “Biar malu-malu, biar segan-segan, saya malu-malu, saya segan-segan, saya pun tak nyanyi, tengok orang saya pejam-pejam,nanti kalau hujan, payahlah eden balik naik motor kebasah-basahan..”
Enjoy the session n fun. Siapa kata blogger takde life kan? Cam Mamat ni lagi lah, life start at 40. Nasib baik takde Kekasih Tak jadi Rozita Che Wan ni. Kalau tak, lagi haru dibuatnya…
P/s :Lagu-lagu nyanyian mereka akan diuploadkan di Youtube soon… Hik3, memang berbakat laa diorang ni…
P/s/s : Jom karaoke…. ‘Jamal Abdillah’ blanje…
  • Boni JLL3 18 January 2012 at 5:56 am

    hahaha..keterunaan diragut di red box ye bang??hehehehe

  • ::EIDA:: 18 January 2012 at 6:04 am

    Ha! pergi pakai kemenja slack bagai.. ponteng masa kerja ye! hihi

  • Nia 18 January 2012 at 6:10 am

    uii,..baru 25 thn yerrr? hahaha..ingatkan mmg nak buat entry mengikut tajuk tadi.

  • Ummi Dania Yasmine 18 January 2012 at 6:28 am

    Tajuk? Mengerikan jer…oh Zarul ni pramugara pula yer…

  • Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara 18 January 2012 at 6:48 am

    encik eyriqazz baru 25? so young…
    sbb nampak agak matured..mcm dah 30 something…
    tua lagi saya la haha :D bakal 32 this year…

  • Fakhruddin Aziz 18 January 2012 at 7:02 am

    w0w…siap letak gambar jantan seksi kat atas tu..haha

  • hazman aka species1980 18 January 2012 at 7:10 am

    whooaa…ramai gak yang datang yekkk….saya nak tujukan lagu PADA SYURGA DI WAJAHMU -Nash untuk bro…hehehehe

  • Myvitrd 18 January 2012 at 7:36 am

    Fuuuhhhh setelah 25 tahun diragut keterunaan Mat Tiger di Pusat Karaoke.. Sebelum dia mesti duduk Masjid je.. hehehe

  • Phat 18 January 2012 at 8:01 am

    best nya dpat karok..phat skang karok kat umah je karok on line haha

  • Ibu Mifzal Arsyad 18 January 2012 at 8:46 am

    karaoke upernya..hehe

  • sW33tdARLiNG 18 January 2012 at 9:06 am

    perghhh retisss semua niii

  • Mr.Clive 18 January 2012 at 10:25 am

    1st time karaoke??fes taim???haha setailo la bro

  • shida'R 18 January 2012 at 11:12 am

    duit tu perghh… ^_^

  • JMR 18 January 2012 at 11:33 am

    maknanya pecah teruna le kan bro semlm?

  • Sharinginfoz 18 January 2012 at 12:32 pm

    terkena juga akhirnya

  • madammondoq 19 January 2012 at 12:26 am

    hahaha.. berjaya jugak we all menghilangkan keterunaan u tu bro??? upss!!

  • JAI 19 January 2012 at 2:44 am

    HAhahaha…lu salah event bro. Kang suruh AE buat session kat Tiger Klub buat Show..hehe

  • the::bored::sha 19 January 2012 at 8:37 am

    tak aci sbb x nyanyi..hehe

  • Boni JLL3 19 January 2012 at 11:45 am

    jom terjah entri pasal kita semua kat red box hari tu.Part 2 punya.hehehe

  • Cik Akmal 19 January 2012 at 1:41 pm

    jelesnye dgn AE… huhuhu.. malam yang paling best.. x sanga bro eyriqazz x pernah masuk karaoke..:-)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: