≡ Menu
Nasib baik, SEMUA yg bergambar dgn Ary Malik smlm, memang dia PELUK…..tak kira laki/pompuan….malah dpn husband dia sndr….so, kena lah Mama CONTROL MACHO…..
*nasib baik dia PELUK jer…..kalo dia KISS/LAGA2 Pipi dgn suamiku Eyriqazz ni…..memang TIME tu gak Mama LEMPANG si Ary Malik ni!!!*……dan Papa, sila sewa/bermalam kat HOTEL yer.. – FB Isteri-
 
Fuhh, nasib baik…Kalau tidak pasti eden pun turut menjadi mangsa.Hik3, memang terkejut gak bila bergambar tiba-tiba dia letak tangan kat bahu tu… Tuh yang Uncle Romeo ni jealous giler, dahla Rozita Che Wan tak buat penampilan malam tu…Hihihi…
 
P/s : Buat Isteri, abang minta maaf ya…Bergambar ni untuk blog dan tiada niat lain. Di hati saya hanya ada Sayang dan Anak-Anak……Peace No War, hik3…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 10 January 2012, 2:34 am

    Syukur wife cool bro.. kalau tak kena menyewa dekat salah satu rumah abangensem lah jawabnya… hehehe…

    *Next time kena hati2 bro.. jangan kasi wife terkecil hati.. lagi2 tengah berbadan 2 ni.. kekadang mood marah lain macam sikit.. hehehe

    Reply
  • Bean Moreno 10 January 2012, 2:35 am

    tau takut hahaha

    Reply
  • AdanyaKauUntukku 10 January 2012, 2:38 am

    HA HA HA….sabo je tau

    Reply
  • CIK MAY 10 January 2012, 2:40 am

    alololo..so sweet la..;)

    Reply
  • Lin Azlina 10 January 2012, 2:53 am

    hihihi…luar jangkaan kan…apapun si isteri pasti faham punya!

    Reply
  • eT 10 January 2012, 3:18 am

    ahaksss…

    Reply
  • daydeck86 10 January 2012, 3:29 am

    tau takut.. ehehehee

    Reply
  • faiez 10 January 2012, 4:28 am

    tahu pun takut….xagak2x nk bergambar..kalu hubby I pun I lempang je si tukang pegang…hahahhahahaha

    Reply
  • KiD 10 January 2012, 4:30 am

    HENSEMLAH ABANG EYRIQAZZ NIH..!!

    Reply
  • Nida 10 January 2012, 5:48 am

    untung cik Eyriqazz punya isteri yang sayangkan suami tau… kalau saya pun pasti nak buat tindakan yang sama kalau cik suami buat begitu…hehe..

    Salam ziarah dari blog:
    http://ucualong.com/

    Reply
  • laskar pelangi 10 January 2012, 6:03 am

    hek3 =D

    Reply
  • Peri PiA 10 January 2012, 6:45 am

    terkejut kejap hehe

    dia dah biase mcm tu kot

    Ary mmg awet muda btl

    Reply
  • Mrs. Hilmy 10 January 2012, 6:54 am

    hahah…kelakar

    Reply
  • Rozuan Ismail 10 January 2012, 7:30 am

    kalau orang lain dah nak kena lempang tuh. =D. peace no war.

    Reply
  • farra8979 10 January 2012, 7:40 am

    hihihi… cute kan ary malik tu.. n rasenya sbb dia manja n feel peramah. sbb tu dia wat camtu..

    Reply
  • Nana 10 January 2012, 8:17 am

    heheh bese la artis kan

    Reply
  • Mommy Lyna 10 January 2012, 10:24 am

    Ahahaha share share

    Reply
  • misz_eyza 10 January 2012, 2:35 am

    whoaaa gosip nie bro hihi…sib baek tak kena lempang, ker tidak masuk muka depan paper dah nie hihi..just kidding bro.

    Reply
  • Jomkongsistory.com 10 January 2012, 2:35 am

    haha.. sabor je la.. kalau x sabo lempang jerr.. hehe

    Reply
  • madammondoq 10 January 2012, 2:37 am

    ekekeke.. i dah agak dah.. mesti wife u terasa something tengok ni… i dia peluk bukan main manja lagi.. tapi sib baik pompuan kan.. so no hal.. :)

    Reply
  • yanmie 10 January 2012, 2:46 am

    Salam, hahhahahaa ary malik yang hampir kena lempang ke atau eyriq yang hampir nak kena lempang dengan istri kahkahkahkah….

    dah ler wife tgh pregnant tu, mesti emosi terganggu heheeee

    p/s : orang hensem mesti ramai peminat, tu yang ada nak bergambar peluk tu kehkehkeh :D

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • RinnAzrinah 10 January 2012, 2:55 am

    hahaha!!..terbaek laaa… nasib baik x kene lepang… hahaa

    Reply
  • Chekgu Azrine 10 January 2012, 2:57 am

    hahaha.. lawak sangat!!

    Reply
  • lieynanilaz 10 January 2012, 4:08 am

    biasalah retis!!…:)

    Reply
  • Kancilbiru 10 January 2012, 4:27 am

    muka eyriqazz pun dah cuak…kih3x…

    Reply
  • "..butterfly.." 10 January 2012, 5:13 am

    hahaha..adoi..

    Reply
  • Syarih 10 January 2012, 5:29 am

    Keh,keh,keh….cemburu jugak die ye….

    Reply
  • JAI 10 January 2012, 5:50 am

    Ehhh..bukan Malam tu lu tido kat dalam Lift kerr ?..Miahaha..siaplah gambar Skandal dah keluar..nampak cam bersalah jerr gambo ni..hahaha

    Reply
  • Fazrol 10 January 2012, 5:55 am

    Ayat last dah cover balik nampak.. ha ha ha

    Reply
  • mama maman 10 January 2012, 6:10 am

    cumil je ary nih.. tak dimakan usia eks.. lawa je..:)

    Reply
  • titan 10 January 2012, 6:17 am

    haha..tau pun takutt..

    Reply
  • abang ensem 10 January 2012, 2:34 pm

    Boleh aku tahu, tangan kiri kamu ada kat mana masa tu?? Larikkkkkk…

    Reply
  • Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara 10 January 2012, 6:54 am

    ary malik ni mmg selalu act manja2 mcm ni…
    so, kalau nak bergambar dgn dia…kalau x nak kena pegang ke apa..better ckp awal2 kot hehe :D

    Reply
  • ishy77 10 January 2012, 7:39 am

    tp abg eyriqazz suke kan gmbr cmtu.?.aiyakk…larikkkss

    Reply
  • hazman aka species1980 10 January 2012, 8:06 am

    dah agak dah…SURE GAMBAR KONTROVERSI nie akan jadi HOT TOPIC….hahahaha

    Reply
  • iMBobo 10 January 2012, 4:34 pm

    haha ni mesti bini dah meluat kat ary malik lepas tgk gambar ni..lps ni tgk muka ary pun xnk confirm!! hehe

    http://www.imbobome.com

    Reply
  • Pezol Stylez 10 January 2012, 8:54 am

    dah agak dh…haha

    Reply
  • ieyka dinda 10 January 2012, 3:24 pm

    haha..abg ensem punyer komen lawak ok..hehe..perempuan mst la jeles ok..normal..hhe

    Reply
  • eiymnajmie 10 January 2012, 11:07 pm

    aishh..tak bleh jadi niey!

    Reply
  • Azuanzahdi 12 January 2012, 3:45 pm

    Tak puas hati! Jeles jeles! Hehe

    Reply
  • karipapsayur 14 January 2012, 5:14 am

    Hahahahaha..m. Haaa.. Deborrr… Deborrr. Kih3

    Reply
  • Ummi Dania Yasmine 14 January 2012, 10:28 am

    Kot ye pun Ary Malik tak tahu hukum ke? Semua dibuatnya macam adik beradik….ehm…

    Reply
  • lov_note 17 January 2012, 6:53 am

    hahahaha tp istri mn yg bleyh saba kn bile somi tcyg dplok org..tape cik eyriqz, tu tnda dia syggggggggggggggggggg kamo…peace no war!!!

    Reply
  • QasehnyaRania 13 February 2012, 7:43 am

    peace no war…kih…kih…kih

    Reply
  • Beautis blog 27 February 2012, 6:53 pm

    nsb bini ok..hehe..klau x tido luar le gamaknye.ehehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge