≡ Menu
Nasib baik, SEMUA yg bergambar dgn Ary Malik smlm, memang dia PELUK…..tak kira laki/pompuan….malah dpn husband dia sndr….so, kena lah Mama CONTROL MACHO…..
*nasib baik dia PELUK jer…..kalo dia KISS/LAGA2 Pipi dgn suamiku Eyriqazz ni…..memang TIME tu gak Mama LEMPANG si Ary Malik ni!!!*……dan Papa, sila sewa/bermalam kat HOTEL yer.. – FB Isteri-
 
Fuhh, nasib baik…Kalau tidak pasti eden pun turut menjadi mangsa.Hik3, memang terkejut gak bila bergambar tiba-tiba dia letak tangan kat bahu tu… Tuh yang Uncle Romeo ni jealous giler, dahla Rozita Che Wan tak buat penampilan malam tu…Hihihi…
 
P/s : Buat Isteri, abang minta maaf ya…Bergambar ni untuk blog dan tiada niat lain. Di hati saya hanya ada Sayang dan Anak-Anak……Peace No War, hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 10 January 2012, 2:34 am

    Syukur wife cool bro.. kalau tak kena menyewa dekat salah satu rumah abangensem lah jawabnya… hehehe…

    *Next time kena hati2 bro.. jangan kasi wife terkecil hati.. lagi2 tengah berbadan 2 ni.. kekadang mood marah lain macam sikit.. hehehe

    Reply
  • misz_eyza 10 January 2012, 2:35 am

    whoaaa gosip nie bro hihi…sib baek tak kena lempang, ker tidak masuk muka depan paper dah nie hihi..just kidding bro.

    Reply
  • Jomkongsistory.com 10 January 2012, 2:35 am

    haha.. sabor je la.. kalau x sabo lempang jerr.. hehe

    Reply
  • Bean Moreno 10 January 2012, 2:35 am

    tau takut hahaha

    Reply
  • madammondoq 10 January 2012, 2:37 am

    ekekeke.. i dah agak dah.. mesti wife u terasa something tengok ni… i dia peluk bukan main manja lagi.. tapi sib baik pompuan kan.. so no hal.. :)

    Reply
  • AdanyaKauUntukku 10 January 2012, 2:38 am

    HA HA HA….sabo je tau

    Reply
  • CIK MAY 10 January 2012, 2:40 am

    alololo..so sweet la..;)

    Reply
  • yanmie 10 January 2012, 2:46 am

    Salam, hahhahahaa ary malik yang hampir kena lempang ke atau eyriq yang hampir nak kena lempang dengan istri kahkahkahkah….

    dah ler wife tgh pregnant tu, mesti emosi terganggu heheeee

    p/s : orang hensem mesti ramai peminat, tu yang ada nak bergambar peluk tu kehkehkeh :D

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • Lin Azlina 10 January 2012, 2:53 am

    hihihi…luar jangkaan kan…apapun si isteri pasti faham punya!

    Reply
  • RinnAzrinah 10 January 2012, 2:55 am

    hahaha!!..terbaek laaa… nasib baik x kene lepang… hahaa

    Reply
  • Chekgu Azrine 10 January 2012, 2:57 am

    hahaha.. lawak sangat!!

    Reply
  • eT 10 January 2012, 3:18 am

    ahaksss…

    Reply
  • daydeck86 10 January 2012, 3:29 am

    tau takut.. ehehehee

    Reply
  • lieynanilaz 10 January 2012, 4:08 am

    biasalah retis!!…:)

    Reply
  • Kancilbiru 10 January 2012, 4:27 am

    muka eyriqazz pun dah cuak…kih3x…

    Reply
  • faiez 10 January 2012, 4:28 am

    tahu pun takut….xagak2x nk bergambar..kalu hubby I pun I lempang je si tukang pegang…hahahhahahaha

    Reply
  • KiD 10 January 2012, 4:30 am

    HENSEMLAH ABANG EYRIQAZZ NIH..!!

    Reply
  • "..butterfly.." 10 January 2012, 5:13 am

    hahaha..adoi..

    Reply
  • Syarih 10 January 2012, 5:29 am

    Keh,keh,keh….cemburu jugak die ye….

    Reply
  • Nida 10 January 2012, 5:48 am

    untung cik Eyriqazz punya isteri yang sayangkan suami tau… kalau saya pun pasti nak buat tindakan yang sama kalau cik suami buat begitu…hehe..

    Salam ziarah dari blog:
    http://ucualong.com/

    Reply
  • JAI 10 January 2012, 5:50 am

    Ehhh..bukan Malam tu lu tido kat dalam Lift kerr ?..Miahaha..siaplah gambar Skandal dah keluar..nampak cam bersalah jerr gambo ni..hahaha

    Reply
  • Fazrol 10 January 2012, 5:55 am

    Ayat last dah cover balik nampak.. ha ha ha

    Reply
  • laskar pelangi 10 January 2012, 6:03 am

    hek3 =D

    Reply
  • mama maman 10 January 2012, 6:10 am

    cumil je ary nih.. tak dimakan usia eks.. lawa je..:)

    Reply
  • titan 10 January 2012, 6:17 am

    haha..tau pun takutt..

    Reply
  • Peri PiA 10 January 2012, 6:45 am

    terkejut kejap hehe

    dia dah biase mcm tu kot

    Ary mmg awet muda btl

    Reply
  • Mrs. Hilmy 10 January 2012, 6:54 am

    hahah…kelakar

    Reply
  • Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara 10 January 2012, 6:54 am

    ary malik ni mmg selalu act manja2 mcm ni…
    so, kalau nak bergambar dgn dia…kalau x nak kena pegang ke apa..better ckp awal2 kot hehe :D

    Reply
  • Rozuan Ismail 10 January 2012, 7:30 am

    kalau orang lain dah nak kena lempang tuh. =D. peace no war.

    Reply
  • ishy77 10 January 2012, 7:39 am

    tp abg eyriqazz suke kan gmbr cmtu.?.aiyakk…larikkkss

    Reply
  • farra8979 10 January 2012, 7:40 am

    hihihi… cute kan ary malik tu.. n rasenya sbb dia manja n feel peramah. sbb tu dia wat camtu..

    Reply
  • hazman aka species1980 10 January 2012, 8:06 am

    dah agak dah…SURE GAMBAR KONTROVERSI nie akan jadi HOT TOPIC….hahahaha

    Reply
  • Nana 10 January 2012, 8:17 am

    heheh bese la artis kan

    Reply
  • Pezol Stylez 10 January 2012, 8:54 am

    dah agak dh…haha

    Reply
  • Mommy Lyna 10 January 2012, 10:24 am

    Ahahaha share share

    Reply
  • abang ensem 10 January 2012, 2:34 pm

    Boleh aku tahu, tangan kiri kamu ada kat mana masa tu?? Larikkkkkk…

    Reply
  • ieyka dinda 10 January 2012, 3:24 pm

    haha..abg ensem punyer komen lawak ok..hehe..perempuan mst la jeles ok..normal..hhe

    Reply
  • iMBobo 10 January 2012, 4:34 pm

    haha ni mesti bini dah meluat kat ary malik lepas tgk gambar ni..lps ni tgk muka ary pun xnk confirm!! hehe

    http://www.imbobome.com

    Reply
  • eiymnajmie 10 January 2012, 11:07 pm

    aishh..tak bleh jadi niey!

    Reply
  • Azuanzahdi 12 January 2012, 3:45 pm

    Tak puas hati! Jeles jeles! Hehe

    Reply
  • karipapsayur 14 January 2012, 5:14 am

    Hahahahaha..m. Haaa.. Deborrr… Deborrr. Kih3

    Reply
  • Ummi Dania Yasmine 14 January 2012, 10:28 am

    Kot ye pun Ary Malik tak tahu hukum ke? Semua dibuatnya macam adik beradik….ehm…

    Reply
  • lov_note 17 January 2012, 6:53 am

    hahahaha tp istri mn yg bleyh saba kn bile somi tcyg dplok org..tape cik eyriqz, tu tnda dia syggggggggggggggggggg kamo…peace no war!!!

    Reply
  • QasehnyaRania 13 February 2012, 7:43 am

    peace no war…kih…kih…kih

    Reply
  • Beautis blog 27 February 2012, 6:53 pm

    nsb bini ok..hehe..klau x tido luar le gamaknye.ehehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »