≡ Menu
Nasib baik, SEMUA yg bergambar dgn Ary Malik smlm, memang dia PELUK…..tak kira laki/pompuan….malah dpn husband dia sndr….so, kena lah Mama CONTROL MACHO…..
*nasib baik dia PELUK jer…..kalo dia KISS/LAGA2 Pipi dgn suamiku Eyriqazz ni…..memang TIME tu gak Mama LEMPANG si Ary Malik ni!!!*……dan Papa, sila sewa/bermalam kat HOTEL yer.. – FB Isteri-
 
Fuhh, nasib baik…Kalau tidak pasti eden pun turut menjadi mangsa.Hik3, memang terkejut gak bila bergambar tiba-tiba dia letak tangan kat bahu tu… Tuh yang Uncle Romeo ni jealous giler, dahla Rozita Che Wan tak buat penampilan malam tu…Hihihi…
 
P/s : Buat Isteri, abang minta maaf ya…Bergambar ni untuk blog dan tiada niat lain. Di hati saya hanya ada Sayang dan Anak-Anak……Peace No War, hik3…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 10 January 2012 at 2:34 am

    Syukur wife cool bro.. kalau tak kena menyewa dekat salah satu rumah abangensem lah jawabnya… hehehe…

    *Next time kena hati2 bro.. jangan kasi wife terkecil hati.. lagi2 tengah berbadan 2 ni.. kekadang mood marah lain macam sikit.. hehehe

  • Bean Moreno 10 January 2012 at 2:35 am

    tau takut hahaha

  • AdanyaKauUntukku 10 January 2012 at 2:38 am

    HA HA HA….sabo je tau

  • CIK MAY 10 January 2012 at 2:40 am

    alololo..so sweet la..;)

  • Lin Azlina 10 January 2012 at 2:53 am

    hihihi…luar jangkaan kan…apapun si isteri pasti faham punya!

  • eT 10 January 2012 at 3:18 am

    ahaksss…

  • daydeck86 10 January 2012 at 3:29 am

    tau takut.. ehehehee

  • faiez 10 January 2012 at 4:28 am

    tahu pun takut….xagak2x nk bergambar..kalu hubby I pun I lempang je si tukang pegang…hahahhahahaha

  • KiD 10 January 2012 at 4:30 am

    HENSEMLAH ABANG EYRIQAZZ NIH..!!

  • Nida 10 January 2012 at 5:48 am

    untung cik Eyriqazz punya isteri yang sayangkan suami tau… kalau saya pun pasti nak buat tindakan yang sama kalau cik suami buat begitu…hehe..

    Salam ziarah dari blog:
    http://ucualong.com/

  • laskar pelangi 10 January 2012 at 6:03 am

    hek3 =D

  • Peri PiA 10 January 2012 at 6:45 am

    terkejut kejap hehe

    dia dah biase mcm tu kot

    Ary mmg awet muda btl

  • Mrs. Hilmy 10 January 2012 at 6:54 am

    hahah…kelakar

  • Rozuan Ismail 10 January 2012 at 7:30 am

    kalau orang lain dah nak kena lempang tuh. =D. peace no war.

  • farra8979 10 January 2012 at 7:40 am

    hihihi… cute kan ary malik tu.. n rasenya sbb dia manja n feel peramah. sbb tu dia wat camtu..

  • Nana 10 January 2012 at 8:17 am

    heheh bese la artis kan

  • Mommy Lyna 10 January 2012 at 10:24 am

    Ahahaha share share

  • misz_eyza 10 January 2012 at 2:35 am

    whoaaa gosip nie bro hihi…sib baek tak kena lempang, ker tidak masuk muka depan paper dah nie hihi..just kidding bro.

  • Jomkongsistory.com 10 January 2012 at 2:35 am

    haha.. sabor je la.. kalau x sabo lempang jerr.. hehe

  • madammondoq 10 January 2012 at 2:37 am

    ekekeke.. i dah agak dah.. mesti wife u terasa something tengok ni… i dia peluk bukan main manja lagi.. tapi sib baik pompuan kan.. so no hal.. :)

  • yanmie 10 January 2012 at 2:46 am

    Salam, hahhahahaa ary malik yang hampir kena lempang ke atau eyriq yang hampir nak kena lempang dengan istri kahkahkahkah….

    dah ler wife tgh pregnant tu, mesti emosi terganggu heheeee

    p/s : orang hensem mesti ramai peminat, tu yang ada nak bergambar peluk tu kehkehkeh :D

    http://www.yanmieonline.com

  • RinnAzrinah 10 January 2012 at 2:55 am

    hahaha!!..terbaek laaa… nasib baik x kene lepang… hahaa

  • Chekgu Azrine 10 January 2012 at 2:57 am

    hahaha.. lawak sangat!!

  • lieynanilaz 10 January 2012 at 4:08 am

    biasalah retis!!…:)

  • Kancilbiru 10 January 2012 at 4:27 am

    muka eyriqazz pun dah cuak…kih3x…

  • "..butterfly.." 10 January 2012 at 5:13 am

    hahaha..adoi..

  • Syarih 10 January 2012 at 5:29 am

    Keh,keh,keh….cemburu jugak die ye….

  • JAI 10 January 2012 at 5:50 am

    Ehhh..bukan Malam tu lu tido kat dalam Lift kerr ?..Miahaha..siaplah gambar Skandal dah keluar..nampak cam bersalah jerr gambo ni..hahaha

  • Fazrol 10 January 2012 at 5:55 am

    Ayat last dah cover balik nampak.. ha ha ha

  • mama maman 10 January 2012 at 6:10 am

    cumil je ary nih.. tak dimakan usia eks.. lawa je..:)

  • titan 10 January 2012 at 6:17 am

    haha..tau pun takutt..

  • abang ensem 10 January 2012 at 2:34 pm

    Boleh aku tahu, tangan kiri kamu ada kat mana masa tu?? Larikkkkkk…

  • Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara 10 January 2012 at 6:54 am

    ary malik ni mmg selalu act manja2 mcm ni…
    so, kalau nak bergambar dgn dia…kalau x nak kena pegang ke apa..better ckp awal2 kot hehe :D

  • ishy77 10 January 2012 at 7:39 am

    tp abg eyriqazz suke kan gmbr cmtu.?.aiyakk…larikkkss

  • hazman aka species1980 10 January 2012 at 8:06 am

    dah agak dah…SURE GAMBAR KONTROVERSI nie akan jadi HOT TOPIC….hahahaha

  • iMBobo 10 January 2012 at 4:34 pm

    haha ni mesti bini dah meluat kat ary malik lepas tgk gambar ni..lps ni tgk muka ary pun xnk confirm!! hehe

    http://www.imbobome.com

  • Pezol Stylez 10 January 2012 at 8:54 am

    dah agak dh…haha

  • ieyka dinda 10 January 2012 at 3:24 pm

    haha..abg ensem punyer komen lawak ok..hehe..perempuan mst la jeles ok..normal..hhe

  • eiymnajmie 10 January 2012 at 11:07 pm

    aishh..tak bleh jadi niey!

  • Azuanzahdi 12 January 2012 at 3:45 pm

    Tak puas hati! Jeles jeles! Hehe

  • karipapsayur 14 January 2012 at 5:14 am

    Hahahahaha..m. Haaa.. Deborrr… Deborrr. Kih3

  • Ummi Dania Yasmine 14 January 2012 at 10:28 am

    Kot ye pun Ary Malik tak tahu hukum ke? Semua dibuatnya macam adik beradik….ehm…

  • lov_note 17 January 2012 at 6:53 am

    hahahaha tp istri mn yg bleyh saba kn bile somi tcyg dplok org..tape cik eyriqz, tu tnda dia syggggggggggggggggggg kamo…peace no war!!!

  • QasehnyaRania 13 February 2012 at 7:43 am

    peace no war…kih…kih…kih

  • Beautis blog 27 February 2012 at 6:53 pm

    nsb bini ok..hehe..klau x tido luar le gamaknye.ehehehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing