Apa Tujuan Papa Menulis Blog ni?

Me: Papa, Mama tengok kan………kebanyakkan yang komen blog papa, follower atau yg minat blog Papa eyriqazz.com tu PEREMPUAN drpd lelaki……..

Suami: Memanglah……..sebab ramai perempuan yg surirumah, buat business dan yg ada byk masa nak ngadap2 blog ni dr laki………

Me: So…..kenapa pilih bidang ni???….tujuan Papa menulis BLOG ni sebenarnya????…….

Suami: ______________ *kenyit2 MATA sambil angkat2 KENING…..

Me: *&%#&@*@(())!%#$@^ (dalam hati) – FB Isteri- 



Fuhh, camne nak jawab ni? Bukan Papa yang memilih siapa pembaca blog, either Isteri orang mahupun si gadis jelita. Apapun :

Practice Makes Perfect. Cool tak kalau nanti Papa kenyit2 mata sambil angkat2 kening camni nanti?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Apa Tujuan Papa Menulis Blog ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.