Tembelangku dah Pecah

MALU sgt2….bile PENGASUH Alisya bgtau tadi….
“Kak kata,….(anaknya yg ke-3 BUAT MASTER n still belajar di UTM Skudai)….dia SOKMO baca BLOG Papa Alisya …..www.eyriqazz.com…(tp,pengasuh lupa nama blog)…..jaranglah dia MISSED…..BANYAK duit Papa Sya ni….sokmo TERIMA cek…BESAR lak tu jumlahnya……”

*akhirnya TEMBELANGku dah PECAH.… ;-(…..krn ME x pernah pun berbual dgnnya pasal hal ni…dan mmg berharap dia TAK AKAN TAHU”…….tetapi……. – Dari Facebook Isteri-

Tersenyum eyriqazz keseorangan apabila baca ayat Isteri ini. Umm, malu la pula bila Anak Pengasuh pun dah baca blogni… Apapun, eyriqazz bersyukur dapat pengasuh yang memang kami rasakan terbaik. Flashback, Gelagat Alisya di Rumah Pengasuh :

Alisya dengan Anak Bongsu Pengasuh, Husna
Amboi-amboi, Anak Papa
Bersedia untuk ke Playground bersama Suami Pengasuh

Alisya suka main Jongkang Jongkit
Syukur ke hadrat Illahi, dapat pengasuh yang begitu penyayang dan menjaga Alisya macam anak mereka sendiri. Sejak Alisya berusia dua bulan sudah kami hantar ke sini. Selalu juga bila wifey mahu bawa pulang, taknak balik, seronok berada di rumah pengasuh, lebih-lebih lagi ramai kawan di sana.

Orang berbudi, kita berbahasa. Pengasuh yang bagus susah dicari di KL ini dan apabila dah dapat, jagalah hati mereka. Wang ringgit boleh dicari, pengasuh yang bagus sukar sekali. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Tembelangku dah Pecah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.