Restoran JomBali Kini Dibuka di Jalan Genting Klang, Setapak


Restoran Jombali PV128, Jalan Genting Klang Setapak
Yiezaa, kini Restoran Jombali dibuka di Jalan Genting Klang, Setapak. Lokasinya yang tidak jauh dari Hospital Columbia Asia Setapak dan berhadapan dengan rumah baru eyriqazz di PV13. So, sempena pembukaan cawangan baru ini, kami dijemput ke sini 2 minggu yang lepas. Special thanks buat Ketua Talibarut @ Kak Ina KL yang menjadi pengantara antara kami dan pengurusan restoran ini. 



Jmeput Makan. Serius, sangat sedap
Ehem, ehem, bukan main lagi Preggy Mummy ni @ Isteri tersayang
Inilah menu saya malam tu. Kambing dia memang sedap.Terangkat.Saya siap tambah lagi nasi & lauk
Jemput makan. Jangan malu-malu. Malu makan, lapar.Hik3
Actually ni kali ketiga saya singgah di Restoran JomBali. Before this terjah di cawangan Carrefour Wangsa Maju. Sekali singgah, terus jatuh cinta dengan kesedapannya yang memang memukau dan kena dengan citarasa kami. Hik3, mula-mula tak berani nak singgah coz ingatkan menu di sini makanan bali dan western saja. Rupanya pelbagai pilihan dengan menu yang menyelerakan dan menarik hati. My favorite, Nasi Kebuli, serius lain dari yang lain. Pelbagai menu lain bolehla singgahi SINI


Bukan main berselera lagi mereka menjamu selera
Tempatpun bersih, santai, dan selesa
Ehh, Kak Ina KL, ni tambah kali ketiga kan?
Burrp,gaya kekenyangan anak Kak Ina KL @ Imran . Bini Je Jai pun berselera makan. Umm,Rozita Che Wan tak ikut sekali ke?
Geng Tali Barut bergambar bersama Pengurus JomBali Setapak, Md. Faizal Zainal Abidin dan Razif Hashim (pelakon,presenter, dan Creative consultant). Credit picture to FB JomBali)
Overall, makanan di sini memang sedap dan kena dengan citarasa kami seisi keluarga dengan pelbagai pilihan masakan yang menggiurkan. Belum cuba, belum tahu,dah cuba, you will know what i mean. Kalau nak singgah sini, inform2la eyriqazz ya,dekatje ngan rumah, bolehla belanja eyriqazz sekali
Restoran Jombali kami terjahi
Makanan sedap, terhibur hati
Akan saya singgahi lagi
Adakah mungkin malam ini?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Restoran JomBali Kini Dibuka di Jalan Genting Klang, Setapak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.