≡ Menu
Fuhh, entry kali ini ingin berkongsi pengalaman terbang bersama AirAsia ke Kota Kinabalu, Sabah. For me, memang selesa bersama AirAsia :


Naik bas AirAsia dari KL Sentral. Boleh beli terus masa booking flight or beli di KL Central. Perkhidmatan memuaskan dan puas hati

Di LCCT. Bukan Main seronok Alisya naik troli

Queue untuk bagasi. Now check in boleh di buat melalui web, mobile phone dan kiosk yang disediakan

Tempat menunggu. Kali ini, flight delay dalam setengah jam atas faktor cuaca

Alisya dan Isteri sebelum menaiki flight AirAsia

Merah, warna keunggulan dan kejayaan

Now Everyone Can Fly. Indeed, so true.Tiket yang kami beli ini pergi balik untuk 3 orang berharga RM800+ or lebih jurang RM270+ seorang pergi balik.

Langkah keselamatan jangan lupa tau. Talipinggang etc

Pramugari AirAsia kali ini lebih hot dari Pramugari MAS ketika terbang ke KK juga beberapa minggu lepas

Bukhari Chicken Biryani menjadi pilihan saya. Sedap. Jauh panggang dari api jika dibandingkan dengan makanan yang disediakan Malaysia Airlines.

Jemput makan. Nyam2

Nasi Lemak menjadi pilihan Isteri. Sedap juga katanya
Harga biryani dan Nasi lemak lebih kurang RM10+ each. Kualiti tetap seiring

Alisya pun turut teruja dengan Nasi Lemak AirAsia

Overall, memang puas hati terbang bersama AirAsia ke Kota Kinabalu, Sabah. Harga tiket yang berpatutan, in flight meal yang sedap, layanan yang memuaskan dan seisi keluarga gembira.

Pengalaman terbang bersama AirAsia sentiasa menguja
Perkhidmatan terbaik dan terasa Istimewa
Harga berpatutan, kualiti tetap dijaga
Inilah “win-win situation” buat Business dan juga Pengguna

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Em's Family 12 December 2011, 9:17 am

    seronok Alisya naik air asia.. me no komen, mane2 pun ok.. kalau makanan tolak batu kayu je, yang lain semua hentam haha

    Reply
  • JAI 12 December 2011, 10:33 am

    Siaplah lepas ni MAS buat poster UNWANTED Person kat pintu masuk Flight…miahahaha

    Reply
  • Sharinginfoz 12 December 2011, 1:30 pm

    memang happy betul alisya naik flight

    Reply
  • Myvitrd 13 December 2011, 3:50 am

    abislah lepas ni ko tak boleh naik mas sebab dah kondem dia.. hehehe..

    aku pernah naik airasia g KK dulu.. memang best… makanan pon sedap.. masa tu tambang 50 pegi balik under promo

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 13 December 2011, 5:47 am

    bestnye si kecik tue..kecik2 dah bjalan sakan ye..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »