Pencapaian Berblogging 2011

by eyriqazz on 31 December 2011

in blogging

Tahun 2011 bakal melabuhkan tirai beberapa jam lagi. Sejak aktif berblogging lebih kurang 2 tahun lepas, Alhamdulillah, semakin banyak kegembiraan dan pencapaian positif yang berjaya diraih. Umm, entry ini sebagai flashback pencapaian berblogging sepanjang 2011. Antaranya ,not in random order :


# Sahabat Blogger – The More The Merrier

Alhamdulillah, memang gembira especially dapat mengenali Sifuku ini , yang banyak mengajarku selok belok dunia hartanah, dunia kewangan, dunia artis, tektik2 mengorat awek2 jelita…Keh3…U really are lain dari yang lain bro..

#Income Blogging – Alhamdulillah, tahun ni bolehla dikatakan konsisten dapat mengecapi 4 angka sebulan
#Testimoni ku di dinding Restoran Ayam Penyet AP, KL Festival City, Setapak (credit picture to Gadis Jelita)

#Won IPAD 2 - Best entry for Post Event Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party ( June 2011 )


Rezeki. Dapat juga merasa pegang IPAD 2.

Hadiah pakej pelancongan ke Hotel Sutera Harbour,Kota Kinabalu pergi balik termasuk tiket kapalterbang. Pakej keseluruhan yang rasanya almost mencecah RM5K. Special thanks buat Nuffnang dan Astro.

Nuffnang Featured Blogger for the month of May 2011 ( May 2011 ) 

Agents of Awesome (March 2011)

Maxis10 Reviewers Programme Nokia E7 (March 2011)

Semoga tahun 2012 memberikan lebih banyak peluang dan pencapaian yang menggembirakan. For Me, One of the main reason saya kecapi semua ini adalah dengan bersama Nuffnang. Yup, Nuffnang offer me something yang others can’t give to me. 

2011 bakal berlalu pergi
Semangat berblogging tetap di dalam hati
Minat dan tulisla apa yang anda gemari
InsyaAllah, the rest akan menjadi lebih mudah dan lebih kejayaan bakal dikecapi

Terimakasih buat pembaca Blog Eyriqazz.Com ini
Salah dan silap harap maafi
Jika ada terkurang or hadiah belum diposkan lagi
InsyaAllah, akan diposkan dengan kadar yang segera saya cuba percepati

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama pembaca blog Eyriqazz.Com ini
Pembaca , pengomen dan sesiapa yang menyinggahi
Kecil tapak tangan, nyiru eyriqazz tadahi
  • amirnawawi 31 December 2011 at 2:22 pm

    Gud luck bro.. Semoga tahun depan lebih sukses..

  • Rozuan Ismail 31 December 2011 at 2:22 pm

    wow!! such a big achievement!!

  • Marya Hana 31 December 2011 at 2:23 pm

    TERBAIKlah bro! =)
    teruskan blogging ..

  • KiD 31 December 2011 at 2:24 pm

    terbaik laaah abang iman… tunjuk ajarku sifu!!! =)

  • Myvitrd 31 December 2011 at 3:25 pm

    Good luck bro untuk tahun 2012.. Wah terharu aku tengok iklan kedai ayam penyek tu… Dahsyatlah bro.. He2

  • Ummi Hanie 31 December 2011 at 4:00 pm

    tahniah bro GTO …

    Nuff mmg syg kat bro lah … haha~

    apepun ..slmt thn baru..kutip sikit smgt n aura blogging dr bro ni ;)

    p.s: ada dpt tak details utk GA bro yg sy mng aritu ? (ole2 dari sabah)

  • Eyriqazz 31 December 2011 at 5:06 pm

    #Ummi Hanie:ada terima..sorry..tak sempat nak poskan lagi hadiah tu..InsyaAllah,dalam minggu ni or minggu depan akan diposkan…

  • Razis Hamit 31 December 2011 at 6:18 pm

    moga 2012 akan lebih mantap bro.

  • hazman aka species1980 31 December 2011 at 11:31 pm

    sesungguhnya bro dah berikan inspirasi kepada ramai blogger baru untuk berblogging dengan lebih baik dan bijak…

  • Muaz Faris 1 January 2012 at 12:15 am

    tahniah.. semoga improve lagi utk masa depan ye..

    saya senantiasa doakan walaupun hanya silent reader je selamat ni..

    muazfaris.com

  • Mat Gebu 1 January 2012 at 1:04 am

    selamat tahun baru 2012…

  • Sharinginfoz 1 January 2012 at 2:22 am

    Tahniah bro, semoga tahun 2012 lagi kencang

  • misz_eyza 1 January 2012 at 2:49 am

    woo semuanya terbaek la bro…tahniah bro utk semua pencapaian berblogging bg tahun 2011 tue…

    p/s: camner tetiba bro dan alisya blh mncul dlm mmpi saya smlm hihi…

  • shandye. 1 January 2012 at 3:19 am

    selamat tahun baru! semoga 2012 membuka lembaran baru untuk kita semua menjadi manusia yang lebih baik…

    =)

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 1 January 2012 at 3:40 am

    semoga saya boleh capai mcm ne jugak.. bolehla cikgu jadi sifu berblog mcm ne..

  • Mama Zharfan 1 January 2012 at 4:17 am

    congrats & all the best!

  • Faisal 1 January 2012 at 4:50 am

    wah hebat..antara blogger-blogger yg berjaya dlm dunia blog..terbaik

  • JMR 1 January 2012 at 6:29 am

    terbaek utk 2011..good luck for 2012!:-)

  • SYaMiLa 1 January 2012 at 9:03 am

    suka baca pantun kak bawah tu…moga tahun 2012 lebih membawa tuah buat Teacher Onizuka… ;-)

  • Eyriqazz 1 January 2012 at 10:22 am

    #amirnawawi:thanks bro..Amin..

    #Rozuan Ismail :thanks..ramai lagi yang lebih success..

  • ohcikgu 1 January 2012 at 4:58 pm

    wahh, macam-macam dapat. Tahniah. :)

  • Ummi_R❀salici❀us 6 January 2012 at 3:14 pm

    TERBAEKKK!! jeles saya…huhu

  • sabree hussin 9 January 2012 at 2:08 am

    insya allah tahun ni pencapaian akan lebih2 baik lagi

  • Akula 8 April 2012 at 3:27 am

    sonoknyer dapat cmni..mcm mne nk dpt mcm nie?teringin jugak

  • Akula 8 April 2012 at 3:27 am

    sonok nyer dpt cmni cmen nk dpt macam ini….??

  • SP (spudinpunya) 27 May 2012 at 2:42 am

    tahniah Eyriqazz .. :D

  • Master Zuheir 27 May 2012 at 9:27 am

    fuhh..mantop bro.hehe

  • Pn. Haryati Mohd Sarkawi 27 May 2012 at 12:11 pm

    Tahniah…semoga boleh bagi tips kat new blogger mcm saya ni…ada masa komenlah kelemahan blog saya http://publicgold999.blogspot.com/

  • Kampung Balimbang 29 May 2012 at 7:05 am

    Assalamualaikum…org kg ingin menimba ilmu..mohon izin utk berkongsi ye…tq

  • Kampung Balimbang 29 May 2012 at 7:08 am

    Assalamualaikum..org kg ingin menimba ilmu disini..mohon izin utk berkongsi..tq

  • Anonymous 15 June 2012 at 4:28 am

    hahaha…abg meor memang terbaik!he was my colleague.

  • Cik Cyida 2 November 2012 at 8:44 am

    bestnyee…

  • Pencapaian Berblogging 2012 | Eyriqazz.com 31 December 2012 at 11:25 pm

    [...] terakhir untuk tahun 2012. Adakah Pencapaian Berblogging tahun ini lebih baik dari Pencapaian Berblogging 2011 ? Antara Pencapaian Berblogging Eyriqazz.Com untuk tahun 2012 [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: