Kenapa Taknak Terima Perubahan?|Melayu Pemalas!!!

Anonymous said…

Walaupun x selalu x naik train,kamu bleh belajar system baru ni kan??kenapa x nak terima perubahan??kenapa pelancong yg baru dtg ke negara ni reti berdikari utk beli token dimesin..anda patut rasa malu dengan pelancong negara asing..melayu pemalas!!!! – Komen Anonymous di entri Kau Ingat LRT ni kau Punya ke?

Amboi, sedapnya bahasa mengata taknak terima perubahan dan Melayu pemalas? Of course u r not malay kan? Agak-agak u baca habis tak entri saya or main serkap jarangke? Saya ada mention di entri itu ianya dari sudut positif agak bagus cuma perlukan improvement antaranya boleh tiket pergi dan balik, duit rm5 dan RM10 turut diterima, dan mungkin di kaunter turut dijual juga seperti sebelum ini. Adakah RapidKL ada buat survey kepada pengguna sebelum introduce sistem/machine ini?

Tak semua orang nak guna Touch n go macam pengguna kurang tegar macam eyriqazz. Kalau pergi sefamily 5 orang, nak beli 5 touch n go ke? Is it worth it? KL ini tempat destinasi pelancong asing dan dalam, kesianla orang-orang macam mak saya dari kampung (terengganu) kalau nak dipaksa beli touch n go juga?

P/s : Baling batu sembunyi tangan? Jangan jadi seperti lalang….At least saya berani meluahkan pandangan dan hak saya sebagai pengguna..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Kenapa Taknak Terima Perubahan?|Melayu Pemalas!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.