Jamilah Jewellery Kota Kinabalu,Sabah

Time bercuti di Kota Kinabalu, Jamilah Jewellery ni memang menjadi pilihan/terjahan Isteri. Banyak barangan mutiara dengan choice yang lebih pelbagai dan nampak lebih ekslusif. Umm, entahla, eyriqazz follow je :


Papa,Alisya nak yang ni boleh?

Cantik-cantik gelang Mutiaranya
Tanyalah Poket. Hik3
Cantik juga yang ni
Jam tangan pun ada
Rasanya Mamat ni sesuai beli. Buat Hantaran Meminang Rozita Che Wan
Akak ni pun sesuai juga beli. Tapi sebelum tu, kena tukar domain n blog URL dulu..Susahla eyriqazz nak ingat dan eja blog u..
Hik3, suka suki je komen blog orang kan?
Rambang Mata. Baik blah, sebelum Isteri suruh belanja. Kih3..
Jamilah Jewellery. Terjahlah…Pelbagai pilihan barangan mutiara yang menarik hati

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Jamilah Jewellery Kota Kinabalu,Sabah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.