Jalan-Jalan di Strawbery Leisure Farm, Genting Highlands

Percutian di Genting Awana Resort, Genting Highlands last time, sempatla kami singgahi Strawberry Leisure farm lagi. Kali ni tak ramai sangat orang, nak jalan-jalan pun lebih selesa.
Alisya dan Mama ‘posing’ di depan kebun strawberi
Buah Strawberi. Cantik tapi biasalah, Malaysia punya mesti tak berapa manis
Jeling-jeling je. Nak beli pun bukan gemarkan sangat makan strawberi
Terjah Farm House. Beli Kopi Strawberi. Sedap
Aiskrim 1Malaysia Strawberi. Mahal
Kedai kerepek.
Beli kerepek labu. Fuhh, serius sedap. Tak sangka labu pun ble buat kerepek
Jemput makan. Try sekali nak lagi-lagi
Alang-alang dah singgah masukla rembat beberapa kerepek yang lain sekali.
Buah Anggur. Bukan senang nak tengok buah anggur yang ditanam di Malaysia ni kan?
Overall ,memang best. Kalau ada aral melintang, maybe next year nak bawa Isteri bercuti ke luar negara pula. Dah lama janjikan dengannya nak bawa dia ke Bandung ,Bali or Singapura. Which one paling best ya?P.s : Klik untuk Tempahan Harga Hotel Istimewa di Malaysia

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Jalan-Jalan di Strawbery Leisure Farm, Genting Highlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.