Header Cantik Hadiah Dari Zaihazra

Header Cantik Hadiah Dari Zaihazra

Special thanks buat Zaihazra yang sudi mendesignkan header ini buat eyriqazz. It really make my day bila terima e-mailnya beberapa minggu yang lepas :

Hai abang eyriqazz (sifu),

Saya dah lama perhatikan yang header kat belog eyriqazz tu dah lama tertampal. So terdetik nak design header baru
untuk sifu alang-alang tengah bosan takde kerja. Nak tampal kat belog boleh, nak simpan buat kenangan pun boleh. 
Saya buat just for fun je. Kalau tak berkenan boleh simpan je. Anggap je itu pemberian dari pembaca eyriqazz okay.

Actually saya memang selalu baca belog GTO dari awal berblogging sebab saya gunakan semua tips yang pernah eyriqazz beri. 
Masa newbie memang tak tahu apa-apa pasal belog dan masa tu masih tak banyak belog berunsur tips blogging dan saya jumpa belog GTO.
TQ so much!
Saya respect dan kagum dengan setiap perjalanan Eyriqazz dalam berblogging. Ternyata berbelog bukanlah
suatu hobi yang buang masa.
Oklah taknak tulis pjg-pjg. Semoga lebih maju di masa depan. 🙂 
Buat Zaihazra, memang cantik design header ni. Cuma, masih blog tergerak hati nak tukar header baru. Thanks and appreaciate it a lot…Maybe one day, header Zaihazra ni akan ditampal di blog ini.
Soo, korang, kalau rasa nak tukar header tu, bolehla minta tolong Zaihazra yang kreatif dan berbakat.A Yup, First Impression Penting Untuk Blogger .
P/s : Tersenyum sorang-sorang bila dipanggil sifu dan dapat memberikan inspirasi kepada bloggers lain.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Header Cantik Hadiah Dari Zaihazra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.