≡ Menu
Gosok-gosok mata bila tengok Deal menarik ini dari Milkadeal . RM8 instead of RM516 untuk pakej SPA lebih kurang 90 minit untuk Advanced Facial Therapy + Body Relaxing Ginger Scrub + Shoulder Massage at Advanced Beauty Aesthetics.


Nampak tempatpun macam bersih dan selesa

Ohh, it is too good to be true. Boleh percaya ke deal-deal camni?

Umm, pandangan saya, cuba dulu baru tahu. Setakat ini sudah dua pakej Spa treatment yang sudah kami redeem dan pergi sendiri dibeli dari MilkAdeal, kedua-duanya sangatlah puas hati, Indah Khabar, Indah Rupa. Walaupun mendapat harga promosi, Spa Treatment dibuat seperti dijanjikan :

Beli RM48, Harga sebenar RM480
Puas hati for both of us…
Beli RM36, harga Sebenar RM168
Isteri puas hati dan gembira sangat…..

Oh ya, promosi RM8 ini hanya untuk wanita saja. Setakat entri ini ditulis, sudah 88 yang terjual. So, buat suami-suami di luar sana, belilah untuk Isteri tersayang , saya pasti Isteri anda puas hati. Anda pun sudah pasti akan mendapat layanan yang lebih baik nanti. Hik3…

 Buat kaum wanita pula, inilah masanya untuk memanjakan diri dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan memuaskan. Kami dah mencuba dua kali, n kedua-duanya amat memuaskan hati.

P/s : Isteri tengah mengandung, kalau tidak sudah pasti saya belikan untuk Isteri. Apapun, buat yang lain, Nak beli, bolehla terjahi SINI .

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • DaHLia 4 December 2011, 4:59 pm

    confirm xkena promote produk?? mcm besh je ni..:D

    Reply
  • hazman aka species1980 5 December 2011, 2:16 am

    offer murah macam nie… kalau dekat umah eden ….dah lama terjah nie….hehehe

    Reply
  • Eyriqazz 5 December 2011, 4:15 am

    @Dahlia :masa beli 2 sebelum ni,takde pula dia suh promote produk…

    Reply
  • Alyza Fisol 5 December 2011, 6:43 am

    murahnye…nak beli la…kalo ade lagi… :)

    Reply
  • Myvitrd 5 December 2011, 7:52 am

    terlepas peluang aku nak bawa isteri gi spa.. sebab sekarang tengah berbadan dua mana boleh nak g spakan.. tunggu lepas bersalin nanti..

    Reply
  • ainun 5 December 2011, 1:24 pm

    waa…bestnya niee

    Reply
  • SyUhAdA 6 December 2011, 2:01 am

    murahnye..tp utk 23 thun ke atas je..

    Reply
  • Eyriqazz 10 December 2011, 5:03 pm

    #hazman aka species1980:bro nak belikan utk awek bro ke?hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 10 December 2011, 5:03 pm

    #Alyza Fisol :beli jgn tak beli..tapi ble redeem pompuan je tau

    Reply
  • Eyriqazz 10 December 2011, 5:03 pm

    #Myvitrd:xper2..byk lagi deal menarik lepas ni rasanya…

    Reply
  • Eyriqazz 10 December 2011, 5:03 pm

    #ainun:best

    Reply
  • Eyriqazz 10 December 2011, 5:04 pm

    #SyUhAdA:skang dah berapa tahun?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »