≡ Menu
Novel Ombak Rindu Edisi Terbaru
UPDATED :
Novel Ombak Rindu Cover Terbaru untuk di give awaykan buat 5 pemenang yang bertuah . Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry ” Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com dan linkkan ke entry ini.
2) Di akhir entry anda, lengkapkan ayat ini ” Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah _____________ (permalink entry) kerana ___________________.
3) Done . Hantarkan permalink entry anda di SINI
4) Tarikh tutup 31 December 2011

Pemenang akan ditentukan menerusi :

2 cabutan bertuah dari random.org dan 3 lagi berdasarkan ayat yang eyriqazz rasakan terbaik di akhir entry anda itu.

P/s : Novel mungkin akan ditambah sekiranya penyertaan memberansangkan bergantung kepada availability of novel ini di pasaran.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 14 December 2011, 4:31 pm

    Boleh cuba nasib ni..

    Reply
  • SyUhAdA 14 December 2011, 7:13 pm

    besnye..nak join lah..

    Reply
  • Nida 14 December 2011, 11:54 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • jedi 15 December 2011, 12:22 am

    org rumah aku cukup suka novel..nanti aku suh dia try…

    Reply
  • far_east 15 December 2011, 12:33 am

    Bro, kalau hantar permalink dekat komen bawah nie tak boleh ekk? sbb fB saya kena block….huhu

    Reply
  • Faryza 15 December 2011, 12:57 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • CIK MAY 15 December 2011, 5:34 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • far_east 15 December 2011, 6:49 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Papa PUSS 15 December 2011, 7:53 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • neyra shazeyra 15 December 2011, 7:58 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • puteri_kebayan 15 December 2011, 8:53 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2011, 10:51 am

    #Myvitrd :cuba, jgn tak cuba..

    #syuhada : jemput join

    #Nida ;thanks join…saya dah delete komen awak dan letakkan permalink entry itu ke tempat sepatutnya…

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2011, 11:33 am

    #jedi:jemput2…

    Reply
  • yangbaik 15 December 2011, 2:54 pm

    tiba2 tak mood pulak nak join giveaway neh…
    entahlah…

    Reply
  • neyra shazeyra 15 December 2011, 4:36 pm

    btw eyriqazz, aah aku bosan kat opis td maka aku baca semua entry kau dr tahun 2003 tu =.= gila kan?

    Reply
  • Hans 16 December 2011, 1:20 am

    saya dah join :-)

    Reply
  • eddy syrol 16 December 2011, 2:10 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • alyaclumsy 16 December 2011, 4:52 am

    nak join juga :D

    Reply
  • wanni. 16 December 2011, 12:44 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Az Meeda 17 December 2011, 1:08 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • l0llip0pz gurls st0riee 17 December 2011, 5:28 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Cik Purple Pinkypuff 18 December 2011, 5:59 am

    waaa bestnyer.. :) rasa nak join jer.. hihi

    Reply
  • Sahira (: 18 December 2011, 3:35 pm

    dah join :)

    Reply
  • ♥♥azatiesayang ♥♥ 21 December 2011, 9:31 am

    dah Join.Semoga ada rezeki dapat novel yg best ni secara FREE :D.Aminnnnnnnnn

    Reply
  • madammondoq 22 December 2011, 2:36 am

    dah join!!!

    harap ada rezeki.. :)

    Reply
  • Pink Lavender 22 December 2011, 8:20 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • leyzajamil 23 December 2011, 6:00 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • nanakimie 23 December 2011, 12:14 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • fiezahkecik 24 December 2011, 4:02 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • rainbowlolypop 24 December 2011, 11:41 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • KimiChee 25 December 2011, 12:11 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • tiefazatie 25 December 2011, 5:37 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Eyriqazz 25 December 2011, 4:13 pm

    Sudah diupdatekan penyertaan di FB…

    Reply
  • black_mel 26 December 2011, 4:36 pm

    Bro..dah join..dpt x link yg aku letak kat fb?fb aku mcm gila skit la..kejap view ader..kejap xde..

    Reply
  • einz 26 December 2011, 7:12 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • ALVAS-87-CONTEST 29 December 2011, 3:25 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Cik Rose Cute 30 December 2011, 5:06 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • MamaRifqy 31 December 2011, 2:10 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Maxloon Ban Leong 31 December 2011, 3:56 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »