≡ Menu
Novel Ombak Rindu Edisi Terbaru
UPDATED :
Novel Ombak Rindu Cover Terbaru untuk di give awaykan buat 5 pemenang yang bertuah . Syarat-syaratnya :

1) Buat satu entry ” Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com dan linkkan ke entry ini.
2) Di akhir entry anda, lengkapkan ayat ini ” Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah _____________ (permalink entry) kerana ___________________.
3) Done . Hantarkan permalink entry anda di SINI
4) Tarikh tutup 31 December 2011

Pemenang akan ditentukan menerusi :

2 cabutan bertuah dari random.org dan 3 lagi berdasarkan ayat yang eyriqazz rasakan terbaik di akhir entry anda itu.

P/s : Novel mungkin akan ditambah sekiranya penyertaan memberansangkan bergantung kepada availability of novel ini di pasaran.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 14 December 2011, 4:31 pm

    Boleh cuba nasib ni..

    Reply
  • SyUhAdA 14 December 2011, 7:13 pm

    besnye..nak join lah..

    Reply
  • Nida 14 December 2011, 11:54 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • jedi 15 December 2011, 12:22 am

    org rumah aku cukup suka novel..nanti aku suh dia try…

    Reply
  • Faryza 15 December 2011, 12:57 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • CIK MAY 15 December 2011, 5:34 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • neyra shazeyra 15 December 2011, 7:58 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • far_east 15 December 2011, 12:33 am

    Bro, kalau hantar permalink dekat komen bawah nie tak boleh ekk? sbb fB saya kena block….huhu

    Reply
  • far_east 15 December 2011, 6:49 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • yangbaik 15 December 2011, 2:54 pm

    tiba2 tak mood pulak nak join giveaway neh…
    entahlah…

    Reply
  • Papa PUSS 15 December 2011, 7:53 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • neyra shazeyra 15 December 2011, 4:36 pm

    btw eyriqazz, aah aku bosan kat opis td maka aku baca semua entry kau dr tahun 2003 tu =.= gila kan?

    Reply
  • puteri_kebayan 15 December 2011, 8:53 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2011, 10:51 am

    #Myvitrd :cuba, jgn tak cuba..

    #syuhada : jemput join

    #Nida ;thanks join…saya dah delete komen awak dan letakkan permalink entry itu ke tempat sepatutnya…

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2011, 11:33 am

    #jedi:jemput2…

    Reply
  • eddy syrol 16 December 2011, 2:10 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Hans 16 December 2011, 1:20 am

    saya dah join :-)

    Reply
  • alyaclumsy 16 December 2011, 4:52 am

    nak join juga :D

    Reply
  • wanni. 16 December 2011, 12:44 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Az Meeda 17 December 2011, 1:08 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • l0llip0pz gurls st0riee 17 December 2011, 5:28 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Cik Purple Pinkypuff 18 December 2011, 5:59 am

    waaa bestnyer.. :) rasa nak join jer.. hihi

    Reply
  • Sahira (: 18 December 2011, 3:35 pm

    dah join :)

    Reply
  • ♥♥azatiesayang ♥♥ 21 December 2011, 9:31 am

    dah Join.Semoga ada rezeki dapat novel yg best ni secara FREE :D.Aminnnnnnnnn

    Reply
  • madammondoq 22 December 2011, 2:36 am

    dah join!!!

    harap ada rezeki.. :)

    Reply
  • Pink Lavender 22 December 2011, 8:20 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • leyzajamil 23 December 2011, 6:00 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • nanakimie 23 December 2011, 12:14 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • fiezahkecik 24 December 2011, 4:02 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • rainbowlolypop 24 December 2011, 11:41 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • tiefazatie 25 December 2011, 5:37 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • KimiChee 25 December 2011, 12:11 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Eyriqazz 25 December 2011, 4:13 pm

    Sudah diupdatekan penyertaan di FB…

    Reply
  • black_mel 26 December 2011, 4:36 pm

    Bro..dah join..dpt x link yg aku letak kat fb?fb aku mcm gila skit la..kejap view ader..kejap xde..

    Reply
  • einz 26 December 2011, 7:12 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • ALVAS-87-CONTEST 29 December 2011, 3:25 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Cik Rose Cute 30 December 2011, 5:06 am

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • MamaRifqy 31 December 2011, 2:10 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply
  • Maxloon Ban Leong 31 December 2011, 3:56 pm

    This comment has been removed by a blog administrator.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »