(Gambar) 1Borneo Hypermall, Kota Kinabalu Sabah

Mood agak ke Pulau skit selepas dihentam bertubi-tubi dari Anonymous di entri INI . So, just nak berkongsi sedikit gambar 1Borneo Hypermall, Kota Kinabalu Sabah. Kalau nak singgah sini, dari bandar KK lebih kurang 15-30 minit naik teksi :
 

Customer Service. Ala-ala di Sunway Pyramid

Terasa macam di Midvalley pun ada

Jalan-jalan lagi, ala-ala KLCC pun boleh juga. Alisya oh Alisya

Food Court. Boleh tahan juga nasi ayam di food court ini

Atrium,atrium ni terasa macam di Midvalley kan?

Wanita dan Shopping. Bagai Robert Koyisaki dan Mamat INI

 


Chrismas Theme
Overall, memang santai juga jalan-jalan di 1Borneo Hypermall ni. Tempat pun luas, pilihan pelbagai, poketpun cepat kering kalau tak kena gayanya…Hik3…Anyway, Jika ingin menempah hotel di Kota Kinabalu, Sabah saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “(Gambar) 1Borneo Hypermall, Kota Kinabalu Sabah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.