Beratur Panjang Demi Wang Kertas Baharu

Fuhh,serius kagum dengan mereka ni yang sanggup beratur panjang dan ada antara mereka yang sudah beratur dari pukul 5-6 pagi untuk membeli Wang Kertas Peringatan Baharu yang mula dijual hari ini. Info check entry INI . Tentu ramai antara mereka ni collector dan juga penjual koleksi wang kertas. Yerlah, ada siap yang sound dengan security kerana cuba nak beratur dua kali lepas dah membeli. Limited edition dan terhad berapa seorang boleh beli .


Lebih kurang pukul 8 pagi. Ramainya orang

Sanggup beratur panjang

Barisan sehingga luar pagar BNM

Eyriqazz sangkakan lepas tu legalah, bolehla singgah nak beli kan. Lebih kurang time lunch hour, 1pm+, suasana masih lagi tidak berubah :

Barisan Masih Panjang. Ada yang mencuba nasib beratur dua kali. Ada yang dikantoikan Security BNM

Umm, tak sanggup beratur panjang

Hik3, kalau ada rezeki bolehla beli next time. Boleh buat give away kan? Dengar cerita, siapa yang beli set penuh RM300, boleh dapat no. siri yang sama untuk setiap denominasi. Tunggu 2-3 tahun lagi, dari RM300 ni maybe boleh cecah RM500 or RM1K ,especially kalau dijual kepada collector wang. No wonder ramai yang sanggup beratur panjang kan? Short term pain, for a long term gain, good investment….

P/s : Wang Kertas Baru or Wang Kertas Baharu? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Beratur Panjang Demi Wang Kertas Baharu

Leave a Reply to 私の名前はMrs Lanun Daratです。 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.