Backpack Berjenama dari Oribagsmy

Backpack Adidas yang eyriqazz gunakan kini, beli di Jusco Wangsa Maju last year, RM120+

Dah nak masuk tahun baruni, rasanya perlula tukar backpack ini kan? Bolehla tukar-tukar untuk pergi kerja, bercuti, dan balik kampung.

Surfing around, terjumpala deal yang agak menarik dan bersesuaian dari eyriqazz dari Milkadeal :

RM50 for a Cash Voucher worth RM100 for use on any item at Oribagsmy [50% OFF]


Nampak menarik, so, terjahila website Oribagsmy ini :

Nampak macam pelbagai pilihan beg berjenama (Original) untuk dipilih antaranya Adidas, Lacoste, Nike, Sherpani dan pelbagai lagi. 


Ehem,ehem, I’m looking for Adidas Bag/Backpack again..Suka dengan kualitinya

Menarik…Harganya pun lebih murah dari saya beli di Jusco
Umm, Adidas F50 ClimaCool CC Blue tu nampak menarik. Ok, put it in my wishlist

Free delivery? Added advantage..Suka-suka…

Not only backpack, ianya turut menyediakan bag berjenama original yang lain seperti Duffel Bag,Messenger Bag, dan juga Women Bag ( Umm, bolehla belikan hadiah untuk wifey kan? )

Teruja-teruja, the offer seem good to me dan hasilnya :


Beli Satu Voucher for me..So, bolehla beli backpack pilihan eyriqazz..Dah save RM50

Deal ini hanya tinggal tiga hari lagi. Gaji pun dah nak masuk kan? So, kalau berminat bolehla singgahi SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Backpack Berjenama dari Oribagsmy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.