Aku Suka Kamu, Aku Mahu Kamu

48 Hours Sponsored Post. Scroll down for latest entries.

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku
(Cuma Aku, nyanyian Heliza Helmi)

Ehem,ehem, mahu pinggan mangkuk melayan? Ehem,ehem, pengakuan berani tidur luar? Umm, sedarla diri oooiii eyriqazz.Isteri nak letak mana? Hik3, sebelum tersasul lebih jauh, let me rephrase balik apa yang terbuku di hati :

Aku Suka Kamu, Aku Mahu Kamu

Samsung Galaxy Tab 8.9 ,aku bayangkan dirimu
Aku mahu kamu,tapi kamu mahukah aku?
Kalau ada rezeki, sudah pasti aku mahu
Harganya dengan pakej dari Celcom nampak boleh tahan juga.As low RM1,288
Lebih-lebih lagi bila pernah try/mencuba selama 2 minggu Samsung Galaxy Tab 10.1 milik rakanku ini . Overall memang puas hati guna sendiri gadget ini, loading pantas,senang digunakan, dan serba guna.

Either one, tetap mengujakan. Samsung Galaxy Tab 8.9 lebih murah jika dibandingkan dengan Samsung Galaxy Tab 10.1 namun features tetap tidak mengecewakan antaranya :
  • Sizenya yang kecil, ringan dan mudah dibawa ke mana-mana. Masukje dalam beg galas,go.
  • Android 3.1 (Honeycomb). Most rakan blogger yang menggunakan Smartphone with Android software berpuas hati dengan prestasinya.
  • 8.9″ touch screen display. Oh, kena dengan namanya
  • 1.5Ghz dual-core processor. Yiezaa, boleh surfing internet dengan pantas.
  • Support wifi dan 3G. 
  • Mudah digunakan, newbie macam eyriqazz pun godek-godek dah boleh terus menggunakannya.
Pakej/harga yang ditawarkan bersama Celcom. Tanya poket, pilihla ikut citarasa

Kalau berminat dengan Samsung Galaxy Tab 10.1 macam rakan sayatu, Celcom turut menawarkannya juga  serendah RM1,468. Kalau nak yang murah skit, Samsung Galaxy 7 serendah RM668.


Kalau ada gadget sebegini senangla on the go kan? Nak surfing internet, ambil gambar, main games, dan the list go on….

Anyway, why Celcom? Umm, action and experience speak for itself :

Can’t agree More (Credit Picture to Je Jai )
Celcom menawarkan ‘the widest network coverage in Malaysia’, telah memenangi pelbagai award, dan turut menawarkan pelbagai pakej yang menarik dengan citarasa pengguna. Tepuk dada, tanyalah selera.  Berminat atau mahukan maklumat lebih lanjut, bolehla singgahi http://www.celcom.com.my/smartphones/
Untuk apa kamu, sudah pasti sangat berguna kepadaku
Sudah pasti kamu, terbaik dengan Celcom yang buatku setia dari dulu
Aku bilang mahu, aku bayangkan dirimu
Bukan Heliza Helmi, tapi Samsung Galaxy Tab 8.9 adakah kamu kan jadi milik aku?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Aku Suka Kamu, Aku Mahu Kamu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.