What Is Truth?

Depan pijak semut pun tak mati, belakang tikam2 terasa cucuk2 dalam hati…that’s part n parcel of life….Manusia banyak yang bertopeng…

Jawapan A : ahhaa lempang muka sndri nampak?

Jawapan B : aku x pnah pun chat ngn korang ..komen blog korang.ym atau twitter.. fb aku yg aku guna ni laa..dn ym ni je aku ada

Jawapan C : aku knal kak red.cik lily..jai.. staf nufnang.. anis zlikha.nara.. yg lain knal  muka je laa

What is truth? The truth is…..“Lu Fikirla Sendiri”

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “What Is Truth?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.