≡ Menu
Memang tak ada lelaki Seensem aku
Tapi yang kurang ensem banyak
(X percaya boleh terjah SINI)
Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak
Memang tak ada lelaki Sekaya aku
Tapi yang lebih miskin banyak
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
(Tak dapat AbangEnsem, Fahrin Ahmad pun jadila…)
Kredit Idea : Lirik Lagu Lelaki Seperti Aku Nyanyian Aliff Satar
P/s : Hik3, sekadar gurauan..Jangan ambil hati ya..



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • BeaN MorENo 10 November 2011, 4:51 am

    hahahahaha…nasib baik saya takde

    Reply
  • Benjy 10 November 2011, 6:03 am

    Benjy tak ambil hati … sbb entri ni dalam maksudnya … tak caya cuba tanya sasterawan negera mesti banyak yang di rungkainya … jangan orang salah faham sudalah …

    Reply
  • Myvitrd 10 November 2011, 7:08 am

    hahaha.. memang kenalah lagu tu dengan gambar2 tu semua.. hahaaha.. tapi gambar first tu ada value boleh jual tu.. hehehe

    Reply
  • Pacifista 10 November 2011, 10:54 am

    ramai betul yang mendengki dengan abangensem ni.hehe :P

    Reply
  • far_east 10 November 2011, 4:20 am

    ingatkan pic 1 tue bro hehe…

    Reply
  • Pojiepooh Abdullah 10 November 2011, 5:09 am

    hahaha ada ada jer bro nih tau ;p

    Reply
  • maszmadi 10 November 2011, 6:10 am

    sweet song… saya suka saya suka
    hehe

    Reply
  • JMR 10 November 2011, 1:57 pm

    gmbr 1st tu gmbr ‘market’ tu..

    Reply
  • miss lolly a.k.a luvfareda 11 November 2011, 3:31 pm

    HAHAHAHAHAH ade2 jeeeee.

    baru sempat nak bace :P

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »