Sayang Anonymous|Apa Purpose Tunjuk Amount?


Entry sebelum ini dirujuk. Eyriqazz revealkan cek terbaru yang diterima daripada Nuffnang. Komen Anonymous :
wow! byk tu…siap tunjuk amount tu…what purpose???. bila smpai tunjuk amaun dh mcm riak.
Umm, tunjuk salah, tak tunjuk pun salah. Kalau tak tunjuk ada yang berkata “Ala,kalau betul,kenapa tak berani nak reveal?Propa je lebih bukan betul pun , or “berapala agaknya amount tu ya?”
Umm, apapun, Sayang dan terimakasih anonymous.Maaf kalau entry itu ada menyinggung or membuatkan anda kurang selesa. Yup, yang buruk itu datangnya dari saya. Riak,takbur,menunjuk-nunjuk, berlagak,kontrol macho, buat-buat baik, itu adalah sifat manusia biasa yang tak lari dari membuat salah. Kalau itu pandangan anda, saya terima aja. There are always two side of the coin. Separuh penuh or separuh kosong air itu?
P/s : Jangan segan untuk menyinggah lagi. Maybe in future, i won’t reveal the amount…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

52 thoughts on “Sayang Anonymous|Apa Purpose Tunjuk Amount?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.