Samsung Galaxy Note Bersama Celcom

 
Seperti di entry saya sebelum ini [ Samsung Galaxy Note Buat Saya Teruja ] . Yup, antara features menarik yang menambat hati saya antaranya :
 
  • Design dan Cool features yang memang bersesuaian dengan citarasa dan lifestyle eyriqazz
  • Boleh tulis notes, boleh telefon, boleh internet, dan pelbagai lagi.
  • Polaris Office | Serba guna especially buat banker macam saya
  • Social Hub and Reader Hub : Berinteraksi dan mendapatkan Informasi/Maklumat dengan lebih mudah. Touch it and get it...
  • S Planner | Lebih mudah untuk merancang jadual harian
  • High speed performance with Android 2.3 Gingerbread and 1.4GHz dual-core processor. 
  • 5.3” HD Super AMOLED yang mempesona. Tengok gambar dan video pun best
  • Plus banyak lagi cool features yang menarik hati saya 
 
Apakan daya, My Birthday Wish List ini belum tertunai lagi. Yerla, nak demand lebih-lebih dengan orang tersayang pun kenala tengok keadaan juga kan? Lagipun tentu Isteri tengah menyimpan duit untuk kelahiran anak kedua kami nanti.
 
Umm, nampak gayanya, kalau eyriqazz nak beli, kenalah guna duit sendiri. Psstt, kena pilih yang terbaik supaya ianya kena dengan poket dan tidak membebankan kemudian hari. Surveying around, nampak pakej  Samsung Galaxy Note dari Celcom ini boleh tahan juga :
 

Harga Serendah RM1,368 dengan pakej bulanan Serendah RM88
 
Sekarang pun line Celcom saya pun dah bayar around RM60+ sebulan. So far puas hati, coverage celcom memang merata-rata. Servis pun bagus. Dah dekat ngan billing ada reminder ke handset etc. So, alertla juga. 
 
Can’t agree More (Credit Picture to Je Jai )
 
Yup, the best in your hand. Testimoni saya yang menggunakan Line Celcom semenjak saya habis belajar sehinggalah kini (5 tahun lebih), ianya memang memuaskan. Balik kampung or bercuti di serata Malaysia, line tetap ada. Kalau terlambat bayar, akan ada alert mengingatkan . Kadang-kadang Staff Celcom pun turut telefon. No wonder most of my friend using Celcom Line.Kualiti sememangnya memuaskan dan menggembirakan.
 
Fuhh, ni yang buat nak rembat Samsung Galaxy Note ni. The problem is, bila terjah sana, banyak pula gadget lain yang turut tergoda sama. Tak percaya, korang singgahi dan tengokla sendiri : Laman Web Celcom Smartphones.
 
P/s : Ohh, harap-harap Bonus tahun ni “boleh tahan Laa”..Bolehla saya rembat Samsung Galaxy Note bersama Celcom ini. Apa kata anda, sesuai tak pakej dan gadget ini bersama Eyriqazz?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Samsung Galaxy Note Bersama Celcom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.