My Birthday Wish List | Samsung Galaxy Note

Huhuhu, My Birthday Surprise is really a surprise. 15 November 2011, “Happy Belated Birthday” pun tidak saya terima dari Isteri. Merajuk, merajuk, memang merajuk. Well, buat orang tersayang, inilah my birthday wish list kalau…. Umm, faham-fahamlaa :

 

 
Antara Features menarik yang membuatkan hati ini terpesona dan put in my birthday wishlist :
 


S Pen ini tentunya akan memberikan lebih keyakinan dan nampak lebih profesional apabila menggunakannya. Tentu ada mata yang terpesona di ofis memandang saya. Hik3 (perasan)
 
 
Social Hub and Reader Hub : Berinteraksi dan mendapatkan Informasi/Maklumat dengan lebih mudah. Touch it and get it…
S Planner | Lebih mudah untuk merancang jadual harian
 
Sukakan feature ini. Buat seorang Suami,bapa, banker, blogger yang sentiasa sibuk, S Planner ini akan lebih memudahkan dan alertkan tentang jadual dan perancangan harian. Juga mungkin sesuai buat seorang Isteri, dan juga guru . Yerla, kadang-kadang boleh terlupa juga i.e. Birthday yang tersayang kan? .Umm,  do i need to buy it for my wife so she it won’t happen again in the future?
 
Featuresnya yang lain yang membuatkan saya terpesona, bolehla referkan entry saya sebelum INI
 
So, buat yang tersayang, kalau nak pujuk Abang,bolehla tunaikan my birthday wish list ini. Yer ,yer ianya sudah berada di pasaran sejak 11 November 2011 lagi. It will always never too late to make ur love one happier. Tak gitu?
 
 
Samsung Galaxy Note saya terpesona
Features menarik, nampak bergaya
Rajuk di hati terasa lega
Andainya ia menjadi milik saya

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “My Birthday Wish List | Samsung Galaxy Note

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.