Give Away|Coca-Cola Limited Edition Heritage Bottle Set

Cantikkan Coca-Cola Limited Edition Heritage Bottle Set ini?
 
Special edition sempena 125 tahun Coca-Cola. 
 

Satu set ada 2 botol di dalamnya, satu replika botol pertama yang dikeluarkan pada tahun 1886, dan satu lagi replika yang dikeluarkan 125 tahun selepas itu (terkini…)

 
Umm, teringin untuk memilikinya? Of course, Give Away limited edition ini specially buat pembaca blog eyriqazz.com . Camne nak menang? Hik3, sabar-sabar, sebelum tu jom layan video ini :
 
Memang kreatif…Special Coca-Cola video bergermerlapan di bangunan PWTC 
 
Aiseh, kenapa sebelum ni balik kerja tak perasan ya? Hik3, no wonderla, sampai rumah before pukul 7, ianya dipasang dari pukul 8 malam sehingga 2 pagi 4-10 November yang lepas…
 
Hik3, antara pengalaman bersama Coca Cola antaranya excited nak kumpul Coca-Cola Glass Meal ini dari Mcd. Yerlah, nampak lain dari yang lain…Huk3, tidak tertunai hasrat di hati nak kumpulkan koleksi..Ada yang dah pecah pun ada…Maybe next time..
 
Orite, buat pembaca blog eyriqazz. Mahu menang :
 

Limited Edition ini?
 
Syarat-syaratnya :
 
1) Komen di entry ini “Apakah Pengalaman Menarik/Sukar dilupakan bersama Coca-Cola….” Tidak melebihi 100 patah perkataan ya…
2) 2 pemenang yang memberikan komen terbaik akan memenangi 1 set each….
Tarikh tutup adalah 1159malam, 19 November 2011.
 

Boleh dijadikan Collection Item or Make Money from it later 
 
Special thanks to Coca-Cola for sponsoring the prizes for this Small Contest….
 
Good Luckk….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

25 thoughts on “Give Away|Coca-Cola Limited Edition Heritage Bottle Set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.