Famous ke Blog Suamiku?

Tersenyum keseorangan bila membaca coretan Isteri di Facebooknya :

Suamiku seorg BLOGGER…..tp,ramai yg kata dia FAMOUS…..wlpn pada saya tertanya2 di mana famousnya aper yg menarik sgt dlm BLOGnya??…..biasa je.

Tp, semalam tengah jenguk2 baju kat sebuah kedai/butik………
Tiba2 SALESGIRL tu kata….”Aritu saya ada nmpak GAMBAR akak dalam satu BLOG…tu BLOG suami akak ker?? Saya x pernah MISS baca BLOG dia”….

~KELU………… dan MALU dah nak gi kedai tu lagi~


I tend to agree with my wife. Yup, blog eyriqazz ni apa yang specialnya? Hanyalah nukilan peribadi yang banyak berkongsi pengalaman peribadi dan keluarga. Juga pengalaman berblogging. 

Apapun, special thanks buat Salesgirl itu. Komenla entry ini ya jika terbaca entry ini. Thanks a lot.  Happy sudah semesti. Maybe hadiah pujian ini for me sempena birthday saya besok?.

P/s : Gigi yang sakit pun terasa bagaikan pulih apabila dipuji.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Famous ke Blog Suamiku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.