≡ Menu
Terima e-mail ini petang tadi. Maaf, saya terpaksa tolak . Bukan sombong or perasan bagus, namun produk yang ingin dipromosikan tidak kena dengan citarasa dan prinsip saya. Cukup saya katakan, produk MLM. Umm, duit boleh dicari namun biarla kena dengan caranya kan?. 

Alhamdulillah, rezeki datang petang tadi. Harap-harap sempatlah siapkan Advertorial yang diberi sebelum bercuti ke Kota Kinabalu, Sabah jumaat nanti. InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsi.

P/s : Please support me untuk memenangi Gadget Pilihan. Kalau tak dapat join contest pun, appreaciate pembaca dapat Like, G+ dan Tweetkan entry INI .Kalau menang, sudah pasti, akan turut dikongsi-kongsi rezeki lagi.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Sharinginfoz 22 November 2011, 1:12 pm

    seronoknya bercuti bro…. teringin nak ikut juga boleh?

    Reply
  • The Black Jubah 23 November 2011, 10:20 am

    Saya pun tak berapa setuju dengan MLM ni, orang atas je yang untung besar, orang bawah kerja teruk…

    Reply
  • KiD 23 November 2011, 10:46 am

    MLM?? matjoe mesti suka!! hehehee..
    (jumpa saya di puncak kejayaan!)
    hik3

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »