Sketsa Hidup Bermadu


Ibu,Ibu, Adik nak jam tangan. Ibu, Ibu, Abang pun nak. Si Ibu buat tak tahu dengan permintaan si Anak.

Si Anak yang kecil yang mungkin kecewa mencari -cari…

Ummi, Ummi, Adik nak jam tangan….Abang pun anak.. Si Ummi yang masih mendukung anak kecil sekadar meleretkan mata kepada Si Ibu.Maybe minta tanda persetujuan.

Si Bapa di sebelah sana yang nampak agak garang buat “dunno” je. Inilah sketsa hidup bermadu.Jumpa mereka di My Mydin ketika shopping tadi. Sweetnya, Si Suami bawa both Isteri dan anak-anak shopping sekali. Bukan mudah nak jumpa situasi sebegini kan?

P/s : Wajah yang nampak garang jangan disangka tidak mampu memikat hati si wanita. Tengok sajela si Je Jai, nampak garang, tapi dalam hati ada taman, kalau dek bukan kerna takutkan si Isteri, mungkin sudah 2-3 dipasangnya termasukla Fasha Sandha dan Rozita Che Wan…Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Sketsa Hidup Bermadu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.