Pizza Hut, Kembalikan Fruit Salad Kegemaran Kami

Last weekend singgahi Pizza Hut berdekatan Carrefour Wangsa Maju. Sungguh kami kecewa kerana salah satu makanan kegemaran kami di sini iaitu fruit salad sudah tiada lagi dalam menu pizza hut. Kami memang gemarkan fruit salad ini sebagai pencuci mulut kerana boleh memilih sesuka hati pilihan buah kegemaran, harganya yang berpatutan (RM5.90 semangkuk kalau tak silap), dan rasanya yang of course laa sedap.
Fruit salad ini telah digantikan dengan menu baru antaranya : 
Fruit Salad dan Crispy Salad
Maaf, harganya yang lebih mahal dan tidak menepati citarasa kami. Umm, ada pineapple? Kalau org tak makan pineapple camne? Then harganya lebih mahal? Aiseh, Pizza Hut, dah buat survey blom sebelum suka suki tukar menu ni? Saya ni antara pengguna setia Pizza Hut..
Caesar Salad, Italian Salad..Serius tak teruja
Banyak menu tapi lebih indah di mata, kopak di pokek, kurang berselera
Pizza Hut, i tak kisah u nak buat menu baru tapi kembalikan fruit salad kegemaran kami. This is one the main reason kami selalu terjahi pizza hut coz memang susah nak mencari kedai lain yang menyediakan fruit salad seenak dan boleh dipilih sesuka hati camni. Hope u will listen to one of your loyal customer.
Please Bring Back Our Fruit Salad….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Pizza Hut, Kembalikan Fruit Salad Kegemaran Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.