Pengalaman Menguja di Manchester United Stadium

48 Hours Sponsored Post. Scroll down for the latest entry.
Memang tidak dapat dilupakan detik-detik ini walaupun sudah lebih 5 tahun ianya berlalu. Memang suatu pengalaman yang menguja dapat singgah dan menyaksikan sendiri Perlawanan Live di Manchester United Stadium, salah satu kelab bolasepak terkemuka di dunia. Sebut saja Manchester United, sudah pasti ramai yang mengenalinya.

Atmosphere dia memang lain dari yang lain

Rasanya sempat dua kali eyriqazz tengok live gambar Manchester United. Satu Carling Cup Semi Final lawan Arsenal. Manchester United menang 1-0. 2nd one yang paling menguja, Quarter Final Champion League tahun 2005 menentang AC Milan. Dapat seat Grand Stand. Time ni Man Utd tewas 0-1 hasil jaringan Hernan Crespo. Sunyi sepi time tu. 


Manchester United @ The Red Devil

Memang menarik bila diimbas kembali kenangan itu. Sure best kalau dapat menikmati pengalaman seperti lagi kan? Especially buat Peminat Manchester United, kata orang “Once In A Lifetime Opportunity”.

Pucuk dicita, ulam mendatang. Siapa kata tidak boleh menikmati pengalaman seperti eyriqazz ini dengan Contest Menarik dari Mister Potato :


The Ultimate Man Utd Experience Contest by Mister Potato Berpeluang memenangi Fully Sponsored Package ke Manchester United Stadium. 2 pemenang terpilih setiap bulan dan contest akan tamat pada 31 December 2011

Nak menang, bolehla tengok syarat-syaratnya :


Langkah 1 : Beli mana-mana Pek Mister Potato Man Utd Editions seperti gambar di atas
** Make sure yang Contest Editions tau..


Langkah 2 : Dapatkan kod di dalam pek Mister Potato itu

Langkah 3 : Jawab soalan melalui sms/online(percuma)

Done..Now berpeluang untuk menang “Pengalaman Menguja di Manchester United Stadium

Trip termasuk tiket penerbangan, penginapan, dan pelbagai lagi…
More details bolehla terjahi sini : http://misterpotato.com dan pilih negara anda (terma dan syarat boleh didapiti di website ini juga)

Sebut pasal Mister Potato ni, tahniah diucapkan buat Mister Potato kerana telah menjadi ” Global Snack Partner of Manchester United”. Mister Potato salah satu snek kegemaran kami seisi keluarga. Nampak sedapla pula perisa barunya antaranya Fiery Hot & Spicy dan produk terbaru iaitu MEXICAN WAVE CHIPS . Well, well, sempatlah eyriqazz try Perisa Fiery Hot & Spicy :


Jom Snack Time sambil tengok cerita “Fantaghiro – The Cave of the Golden Rose”

Alisya siap nangis-nangis nak juga.
Papa, pedass… Pedas-pedas, nak lagi,nak lagi..
Well, menepati citarasa saya
Mexican Wave Chips : Ada 4 perisa yang sangat sedap iaitu Ole Ole! Hot & Spicy, BBQ Fiesta, Mexicana Cheese, dan Viva Seaweed. Produk baru ini memang lain dari yang lain dari segi potongan, rasa dan kerangupannya yang memang menggiurkan dan seronok dinikmati seisi keluarga.
Bila “United” banyak kejayaan boleh diraihkan?
I.e. Collaboration Manchester United dan Mister Potato membolehkan lebih ramai berpeluang untuk mengalami sendiri pengalaman menguja di Manchester United Stadium.

P/s : Tuah ayam nampak di kaki, Tuah The Ultimate Manchester United Experience Contest by Mister Potato adakah akan menjadi milik anda pula?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Pengalaman Menguja di Manchester United Stadium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.