Best Sangat ke Cerita SpongeBob ni?

Pagi-pagi bangun nak pergi kerja : Papa, Nak Tatun…

Balik kerja : Papa, nak tatun…

Adusshh, suka bebenor Alisya cerita SpongeBob ni, asyik diulang-ulang tengok. Nasib baikla ada Astro B.yond PVR, boleh rekodkan dan tengok bila-bila masa. Best Sangatke Cite SpongeBob ni?


Tengok tu, bukan main dekat lagi dia nonton..Sakit mata nanti Alisya

Sponge Bob Square Pant….Adusshh.Sampai Papanya pun turut teruja sama

Sehari tak tengok Spongebob ble tak Alisya

Inilah anak-anak. Kalau mereka dah suka, cerita yang sama berpuluh2 kali pun takpe..Dulu musim Upin dan Ipin, now musim SpongeBob..Nanti2 agak-agak musim “SailorMoon dengan Kekuatan bulan akan menghukummu pula ke?”

P/s : Jangan Klik link INI : http://bit.ly/njrYys dan http://bit.ly/oPWbWO . Why? Umm, Nanti korang pun teruja sama macam eyriqazz…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Best Sangat ke Cerita SpongeBob ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.