Aircond York Baru Sempena Bajet 2012?

Semalam sudah diumumkan bajet 2012. Agak kecewa juga kerana tidak banyak impak dan manfaat ke atas golongan pertengahan, middle income macam kami sekeluarga. Terubat laa juga di hati, Aircond berjenama York yang baru akhirnya sampai di rumah,  dipasang di rumah tamu :



Melayang RM2,300 untuk Aircond ini

Hik4, actually pasang aircond ni coz rumah baru yang nak disewakan kami letak aircond sekali di bilik utama. So, aircond yang sedia ada di rumah ini kami pasangkan di sana. Order yang baru diletakkan di sini. 2 horse power lebih sejuk dan selesa, especially kalau ada yang datang berkunjung.

Lepas ni, bolehla kot nak buat House warming etc. Boleh saya jemput Celebrity Blogger yang mempunyai bakat terpendam, Je Jai  yang baru je ke final Maharaja Lawak. Ehh, silap, final Blogger MasterChef. Kalau dia bergandingan dengan Kak Ina KL, Ciklilyputih dan Mohd Zaid yang turut bertanding di Semi Final, tentu tak perlu la eyriqazz nak order catering yang mahal2..Hik3, bloggers pun terror memasak apa.Nasib baik eyriqazz tak masuk kali, kalau tak, sure tempat Je Jai di final tu eyriqazz dah balun. 

Eh,eh,betulke eyriqazz ble masak? 

Hik3, setakat nak makan sendiri boleh laa….

P/s : So, Je Jai n the gang, next year jadi tukang masak open house rumah eden yaa…Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Aircond York Baru Sempena Bajet 2012?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.