≡ Menu
Semalam belek-belek album lama. Ternampakla satu gambar “Candid” kenangan zaman sekolah yang diambil oleh rakan sekolah. Eyriqazz pun tunjukla kat Isteri.Meja yang bersampul sebelah beg itu adalah tempat duduk Wifey dulu. Apa lagi, melenting la si Isteri. Diremuk-remukkan gambar itu dan diminta saya koyak dan bakar .


Gambar ini memori lama. Sudah tidak ada kena mengena dengan saya lagi. Now, she happily married n me pun gembira dengan Insan tersayang @ my wife. Bak kata CEO Tricube, memori lama ini la yang mematangkan kita dan menjadikan kita lebih bijak dalam perhubungan. Lagipun, Cinta di Zaman Sekolah ini lebih kepada “Cinta Monyet” kan?

P/s : Ohh, patutkah dikoyak dan dibakar gambar itu?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • AYuNG 5 October 2011, 11:51 pm

    walaupun gmba lama dan isteri tahu pasal kenangan tuh….rasanya memang patut di koyakkan kot…hehe~~

    hati wanita, nak2 isteri mudah terasa bila ternmpak balik gmba lama mcm nih…

    cemburu tndanya sayang..:)

    Reply
  • abang ensem 5 October 2011, 11:56 pm

    Ko dah boleh bakar sekarang.. hehe

    Reply
  • Mama Zharfan 6 October 2011, 12:36 am

    hehhehe
    me ok jer bila ingat2 balik kenangan cinta dulu2–long time before me kenal mr hubby :)

    Reply
  • oli-go 6 October 2011, 12:51 am

    hahhahaha..sje cari psl dengan wife sape suruh???

    Reply
  • Myvitrd 6 October 2011, 1:04 am

    hehehe.. patutlah renyuk2 aku tengok gambar tu.. hehehe.. cinta zaman sekolah.. memang betul cinta monyet.. tapi adik aku dari zamn sekolah menengah bercinta.. n last2 kawin dengan orang yg sama zaman sekolah bro.. kira nasib2 lah.. hehehe

    Reply
  • Matjoe 6 October 2011, 1:08 am

    kalau itu yg wife mahu. turutkan aje

    Reply
  • faiez 6 October 2011, 1:27 am

    huhuhuhu…kalu faiz jd azwa..dah lame dah bakarkan…hahahahahhaha
    pppiisstt xde keep in touch ke :-)

    Reply
  • daydeck86 6 October 2011, 2:41 am

    playboy gaks mamat nih ek. ahahhaa

    Reply
  • Siti Hajar Masri 6 October 2011, 3:04 am

    baik buang untuk kebahagiaan rumah tangga..;p

    Reply
  • Oh Oeya 6 October 2011, 3:15 am

    Kan dah majukkk!
    Makan tapau ler ari ni hik3
    Jack balik GTO! Borong ler cheese cake ker ape ker.. jack balik! kui3

    Reply
  • ummiarissa 6 October 2011, 4:57 am

    kita bako je…he he he

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 6 October 2011, 7:17 am

    my hubby zaman berchenta dengan dia, abes gambor ex disuh bakar semua. hehehe. isteri you tengah hangen kat fb tu…bakor jer laa, orang bbdan dua ni memang tengah sensitif :)

    Reply
  • MrS. F!zA 6 October 2011, 12:02 am

    jgn koyak atau hlgkan trus kngn lama..kdgkala bila diingat trsa lucu dan tersenyum sorg..

    Reply
  • CIK NANA 6 October 2011, 8:04 am

    Koyak… koyak.. koyak…
    (-_-‘)

    Reply
  • Liza 6 October 2011, 12:29 am

    Wah, marah tul isteri… Boleh pulak upload kat sini. Kalau saya, mau tido luar mlm2. Hehe…

    Reply
  • nuraitul 6 October 2011, 12:33 am

    cemburu tnda syg tue.. :)

    Reply
  • Suliana 6 October 2011, 12:39 am

    kehkehkeh.. kenangan lama tu.. su ada je gmbr2 dulu, smpan wat gelak2 pastu wat jeles ke hasben.. haha

    Reply
  • BeaN MorENo 6 October 2011, 8:45 am

    adus baru saya nak buat entri ni hahaha

    Reply
  • hazman aka species1980 6 October 2011, 1:14 am

    Hehehehe….time gila2x remaja nie…kalau saya pandai2x simpan gambar nie….sebab ianya adalah kronologi hidup kita….

    Reply
  • madammondoq 6 October 2011, 2:10 am

    kita bakor!! kita bakor!!! hehe..

    Reply
  • aNaYaNa 6 October 2011, 2:11 am

    patut sangat..kesian isteri hati terluka walopun kisah lama..huhu

    Reply
  • azrijohan 6 October 2011, 2:28 am

    uit,biar jelaa
    jangan koyak:)

    kenangan tu

    http://azrijohan.com

    Reply
  • JAI 6 October 2011, 4:01 am

    Abih lah mau sebulan No Friday night..wakaka..buat entri sodap ni..miahaha

    Reply
  • Anonymous 6 October 2011, 4:50 am

    Ko buat je Jai tapi bergeliga gak otak Abang Eric ni ye. Sebelum koyak, diuploadnya dulu. Maknanya still boleh tengok lagi ni..hehe.

    Reply
  • maszmadi 6 October 2011, 4:52 am

    simpan je la, kenangan tu…..
    sekarang dah bahagian kan…

    Reply
  • KiD 7 October 2011, 1:00 am

    kite bakor aje!!! ermmmm… aku pun dulu dah bakor semua.. hahahahaaa

    Reply
  • Jaws 7 October 2011, 2:57 am

    hahahaha…
    memori cinta lama..
    best laa dah kawin…
    bila laa nak kawin ni..

    Reply
  • .*.WiE.*. 8 October 2011, 2:10 pm

    kite bakorrrr ajeeee…. hehehe..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge