Abang, Koyak dan Bakar Gambar Itu

by eyriqazz on 6 October 2011

in family

Semalam belek-belek album lama. Ternampakla satu gambar “Candid” kenangan zaman sekolah yang diambil oleh rakan sekolah. Eyriqazz pun tunjukla kat Isteri.Meja yang bersampul sebelah beg itu adalah tempat duduk Wifey dulu. Apa lagi, melenting la si Isteri. Diremuk-remukkan gambar itu dan diminta saya koyak dan bakar .


Gambar ini memori lama. Sudah tidak ada kena mengena dengan saya lagi. Now, she happily married n me pun gembira dengan Insan tersayang @ my wife. Bak kata CEO Tricube, memori lama ini la yang mematangkan kita dan menjadikan kita lebih bijak dalam perhubungan. Lagipun, Cinta di Zaman Sekolah ini lebih kepada “Cinta Monyet” kan?

P/s : Ohh, patutkah dikoyak dan dibakar gambar itu?
  • AYuNG 5 October 2011 at 11:51 pm

    walaupun gmba lama dan isteri tahu pasal kenangan tuh….rasanya memang patut di koyakkan kot…hehe~~

    hati wanita, nak2 isteri mudah terasa bila ternmpak balik gmba lama mcm nih…

    cemburu tndanya sayang..:)

  • abang ensem 5 October 2011 at 11:56 pm

    Ko dah boleh bakar sekarang.. hehe

  • MrS. F!zA 6 October 2011 at 12:02 am

    jgn koyak atau hlgkan trus kngn lama..kdgkala bila diingat trsa lucu dan tersenyum sorg..

  • Liza 6 October 2011 at 12:29 am

    Wah, marah tul isteri… Boleh pulak upload kat sini. Kalau saya, mau tido luar mlm2. Hehe…

  • nuraitul 6 October 2011 at 12:33 am

    cemburu tnda syg tue.. :)

  • Mama Zharfan 6 October 2011 at 12:36 am

    hehhehe
    me ok jer bila ingat2 balik kenangan cinta dulu2–long time before me kenal mr hubby :)

  • Suliana 6 October 2011 at 12:39 am

    kehkehkeh.. kenangan lama tu.. su ada je gmbr2 dulu, smpan wat gelak2 pastu wat jeles ke hasben.. haha

  • oli-go 6 October 2011 at 12:51 am

    hahhahaha..sje cari psl dengan wife sape suruh???

  • Myvitrd 6 October 2011 at 1:04 am

    hehehe.. patutlah renyuk2 aku tengok gambar tu.. hehehe.. cinta zaman sekolah.. memang betul cinta monyet.. tapi adik aku dari zamn sekolah menengah bercinta.. n last2 kawin dengan orang yg sama zaman sekolah bro.. kira nasib2 lah.. hehehe

  • Matjoe 6 October 2011 at 1:08 am

    kalau itu yg wife mahu. turutkan aje

  • hazman aka species1980 6 October 2011 at 1:14 am

    Hehehehe….time gila2x remaja nie…kalau saya pandai2x simpan gambar nie….sebab ianya adalah kronologi hidup kita….

  • faiez 6 October 2011 at 1:27 am

    huhuhuhu…kalu faiz jd azwa..dah lame dah bakarkan…hahahahahhaha
    pppiisstt xde keep in touch ke :-)

  • madammondoq 6 October 2011 at 2:10 am

    kita bakor!! kita bakor!!! hehe..

  • aNaYaNa 6 October 2011 at 2:11 am

    patut sangat..kesian isteri hati terluka walopun kisah lama..huhu

  • azrijohan 6 October 2011 at 2:28 am

    uit,biar jelaa
    jangan koyak:)

    kenangan tu

    http://azrijohan.com

  • daydeck86 6 October 2011 at 2:41 am

    playboy gaks mamat nih ek. ahahhaa

  • Siti Hajar Masri 6 October 2011 at 3:04 am

    baik buang untuk kebahagiaan rumah tangga..;p

  • Oh Oeya 6 October 2011 at 3:15 am

    Kan dah majukkk!
    Makan tapau ler ari ni hik3
    Jack balik GTO! Borong ler cheese cake ker ape ker.. jack balik! kui3

  • JAI 6 October 2011 at 4:01 am

    Abih lah mau sebulan No Friday night..wakaka..buat entri sodap ni..miahaha

  • Anonymous 6 October 2011 at 4:50 am

    Ko buat je Jai tapi bergeliga gak otak Abang Eric ni ye. Sebelum koyak, diuploadnya dulu. Maknanya still boleh tengok lagi ni..hehe.

  • maszmadi 6 October 2011 at 4:52 am

    simpan je la, kenangan tu…..
    sekarang dah bahagian kan…

  • ummiarissa 6 October 2011 at 4:57 am

    kita bako je…he he he

  • e.l.i.s.s.m.i.e 6 October 2011 at 7:17 am

    my hubby zaman berchenta dengan dia, abes gambor ex disuh bakar semua. hehehe. isteri you tengah hangen kat fb tu…bakor jer laa, orang bbdan dua ni memang tengah sensitif :)

  • CIK NANA 6 October 2011 at 8:04 am

    Koyak… koyak.. koyak…
    (-_-’)

  • BeaN MorENo 6 October 2011 at 8:45 am

    adus baru saya nak buat entri ni hahaha

  • KiD 7 October 2011 at 1:00 am

    kite bakor aje!!! ermmmm… aku pun dulu dah bakor semua.. hahahahaaa

  • Jaws 7 October 2011 at 2:57 am

    hahahaha…
    memori cinta lama..
    best laa dah kawin…
    bila laa nak kawin ni..

  • .*.WiE.*. 8 October 2011 at 2:10 pm

    kite bakorrrr ajeeee…. hehehe..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: