Abang, Koyak dan Bakar Gambar Itu

Semalam belek-belek album lama. Ternampakla satu gambar “Candid” kenangan zaman sekolah yang diambil oleh rakan sekolah. Eyriqazz pun tunjukla kat Isteri.Meja yang bersampul sebelah beg itu adalah tempat duduk Wifey dulu. Apa lagi, melenting la si Isteri. Diremuk-remukkan gambar itu dan diminta saya koyak dan bakar .


Gambar ini memori lama. Sudah tidak ada kena mengena dengan saya lagi. Now, she happily married n me pun gembira dengan Insan tersayang @ my wife. Bak kata CEO Tricube, memori lama ini la yang mematangkan kita dan menjadikan kita lebih bijak dalam perhubungan. Lagipun, Cinta di Zaman Sekolah ini lebih kepada “Cinta Monyet” kan?

P/s : Ohh, patutkah dikoyak dan dibakar gambar itu?



Comments

  1. AYuNG says

    walaupun gmba lama dan isteri tahu pasal kenangan tuh….rasanya memang patut di koyakkan kot…hehe~~

    hati wanita, nak2 isteri mudah terasa bila ternmpak balik gmba lama mcm nih…

    cemburu tndanya sayang..:)

  2. Myvitrd says

    hehehe.. patutlah renyuk2 aku tengok gambar tu.. hehehe.. cinta zaman sekolah.. memang betul cinta monyet.. tapi adik aku dari zamn sekolah menengah bercinta.. n last2 kawin dengan orang yg sama zaman sekolah bro.. kira nasib2 lah.. hehehe

  3. Oh Oeya says

    Kan dah majukkk!
    Makan tapau ler ari ni hik3
    Jack balik GTO! Borong ler cheese cake ker ape ker.. jack balik! kui3

  4. e.l.i.s.s.m.i.e says

    my hubby zaman berchenta dengan dia, abes gambor ex disuh bakar semua. hehehe. isteri you tengah hangen kat fb tu…bakor jer laa, orang bbdan dua ni memang tengah sensitif :)

  5. Anonymous says

    Ko buat je Jai tapi bergeliga gak otak Abang Eric ni ye. Sebelum koyak, diuploadnya dulu. Maknanya still boleh tengok lagi ni..hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing