5KP1 Dalam Kenangan

Malam ni tengok-tengok gambar lama lagi selepas terkenang detik disuruh Koyak dan Buang Gambar sebelum ini. Tengok balik gambar-gambar lama, terasa cam pantas je masa berlalu :



5KP1 Dalam Kenangan

12 tahun berlalu pergi sudah. Kemanakah agaknya rakan-rakanku yang lain ya?Ada yang sempat keep in touch melalui Facebook, blog, dan ada juga hilang tanpa berita. Deraman tahun ini baru kahwin rasanya (Cisshhh, tak ajak aku…). Shah dengar cerita dok di Gombak, tapi lama sudah tidak jumpa dia..Akam dan jadi towkey Unit trust. Fadely dah lama tak contact eden…Dusshh,bila nak turun KL bro? The rest rasanya dah ramai yang kahwin kot…Ala, bila mau kahwin?

P/s : Cuba teka mana satu eyriqazz?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “5KP1 Dalam Kenangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.