≡ Menu

Alhamdulillah, semalam dah pergi ambil kunci rumah baruku. Syukur, hartanah untuk masa depan anak-anak dan tercapai juga cita-cita kami untuk memiliki 2 buah rumah sebelum umur cecah 30 tahun. Wish 2 more before we turn 35.

Masih Kosong
Nampak la juga KLCC dan Menara KL dari rumahku
Masih lagi sunyi
Serba kuning
Swimming Pool masih belum boleh guna lagi
Mesti Alisya teruja nak mandi sini nanti
Pemandangan pun agak cantik
Playground..Masih lagi basah rumputnya selepas hujan

Ilmu Hartanah? Umm, saya masih hingusan di arena ini. Kalau betul-betul mahu belajar ilmu hartanah, saya rekomenkan Blog INI dan INI. Banyak tips menarik berkenaan hartanah dari beginner sampailah Pro dikongsikan di sana. 

P/s : Hidupkan Untuk Memberi, Jangan Jadi Seperti Kacang Lupakan Kulit, InsyaAllah dimurahkan rezeki.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 17 September 2011, 11:12 pm

    congrats!! memang bagus melabur dlm aset hartanah ni :)

    Reply
  • t e m b u m e 17 September 2011, 5:11 pm

    waaa! rumah baru! hihi

    Reply
  • eykameow 18 September 2011, 1:19 am

    wah. alhamdulillah dah ada 2 rumah! congratz! best nya lahhhh !

    Reply
  • farra8979 18 September 2011, 4:02 am

    cam best je…

    Reply
  • KiD 18 September 2011, 7:24 am

    kat mana ni yea..? line streamyx kat situ ada tak?? hehehee

    Reply
  • MamaYatie 18 September 2011, 8:42 am

    congrates! dah dt kunci…bestnya…deko cantik2 yer..

    Reply
  • ken 19 September 2011, 4:40 am

    what condo is this? the name i mean :)

    Reply
  • cik puan apel 28 September 2011, 4:26 am

    Wahhh dasatt.PV gituuu

    Reply
  • Eyriqazz 10 October 2011, 3:39 am

    #t e m b u m e :thanks

    #Mama Zharfan:yup..memang bagus…tengah nak kumpul duit untuk beli hartanah ketiga kami

    #eykameow :thanks eyka..Alhamdulillah,rezeki anak

    #farra8979:best2..

    #KiD :Setapak bro..streamyx? Hak3..upgrade unifi terus bro…

    Reply
  • Eyriqazz 10 October 2011, 3:40 am

    #MamaYatie :thanks..deco simple2 je dulu..coz yang ni disewakan…

    #ken :PV13 or Lake City Phase 3, Setapak

    #cik puan apel:ehh,bukan u pun ada sebiji ke?

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 17 October 2011, 2:44 pm

    kat mana ne?? biasa tengok rasanya

    Reply
  • Rumah Dijual 27 October 2011, 6:07 am

    syukur yah hartanah ini sangat menguntungkan sebelum umur 30 tahun sudah punya 2 rumah ?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge