(Sneak Peak) Rumah Baruku

by eyriqazz on 18 September 2011

Alhamdulillah, semalam dah pergi ambil kunci rumah baruku. Syukur, hartanah untuk masa depan anak-anak dan tercapai juga cita-cita kami untuk memiliki 2 buah rumah sebelum umur cecah 30 tahun. Wish 2 more before we turn 35.

Masih Kosong
Nampak la juga KLCC dan Menara KL dari rumahku
Masih lagi sunyi
Serba kuning
Swimming Pool masih belum boleh guna lagi
Mesti Alisya teruja nak mandi sini nanti
Pemandangan pun agak cantik
Playground..Masih lagi basah rumputnya selepas hujan

Ilmu Hartanah? Umm, saya masih hingusan di arena ini. Kalau betul-betul mahu belajar ilmu hartanah, saya rekomenkan Blog INI dan INI. Banyak tips menarik berkenaan hartanah dari beginner sampailah Pro dikongsikan di sana. 

P/s : Hidupkan Untuk Memberi, Jangan Jadi Seperti Kacang Lupakan Kulit, InsyaAllah dimurahkan rezeki.
  • t e m b u m e 17 September 2011 at 5:11 pm

    waaa! rumah baru! hihi

  • Mama Zharfan 17 September 2011 at 11:12 pm

    congrats!! memang bagus melabur dlm aset hartanah ni :)

  • eykameow 18 September 2011 at 1:19 am

    wah. alhamdulillah dah ada 2 rumah! congratz! best nya lahhhh !

  • farra8979 18 September 2011 at 4:02 am

    cam best je…

  • KiD 18 September 2011 at 7:24 am

    kat mana ni yea..? line streamyx kat situ ada tak?? hehehee

  • MamaYatie 18 September 2011 at 8:42 am

    congrates! dah dt kunci…bestnya…deko cantik2 yer..

  • ken 19 September 2011 at 4:40 am

    what condo is this? the name i mean :)

  • cik puan apel 28 September 2011 at 4:26 am

    Wahhh dasatt.PV gituuu

  • Eyriqazz 10 October 2011 at 3:39 am

    #t e m b u m e :thanks

    #Mama Zharfan:yup..memang bagus…tengah nak kumpul duit untuk beli hartanah ketiga kami

    #eykameow :thanks eyka..Alhamdulillah,rezeki anak

    #farra8979:best2..

    #KiD :Setapak bro..streamyx? Hak3..upgrade unifi terus bro…

  • Eyriqazz 10 October 2011 at 3:40 am

    #MamaYatie :thanks..deco simple2 je dulu..coz yang ni disewakan…

    #ken :PV13 or Lake City Phase 3, Setapak

    #cik puan apel:ehh,bukan u pun ada sebiji ke?

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 17 October 2011 at 2:44 pm

    kat mana ne?? biasa tengok rasanya

  • Rumah Dijual 27 October 2011 at 6:07 am

    syukur yah hartanah ini sangat menguntungkan sebelum umur 30 tahun sudah punya 2 rumah ?

  • […] basuh yang kami pakai sekarang ni, dibeli tahun 2008, 6kg pada harga RM600 kalau tak silap. As rumah baru yang kami sewakan adalah partly furnished , mesin basuh lama dihantar ke rumah baru dan untuk kegunaan kami sekarang […]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: