Shopping di IKEA

Semalam, sempatlah kami shopping di IKEA. Isteri nak cari barang sikit + dia mengidam nak pekena Meatball IKEA yang serius sedap. Nasib baik sudah disahkan Halal. Saya ikutkan la ajer, boleh bawa adik yang datang dari Putrajaya jalan-jalan sekali.


Fuhhh,memang meriah.. Ramainya orang di IKEA… 
Beratur pun panjang. Umm, Memang best dapat pekena Karipap IKEA dan Aiskrimnya

Tak lupa juga, sebelum shopping tu, kenalah isi perut dulu :


IKEA Meatball semestinya menjadi pilihan..Sedapp…Terangkatt…

Kek Daim IKEA pun memang sedap. Kegemaran Isteri dan Alisya. Eyriqazz pun tak sempat nak rasa. 

Dah abis makan tu, bolehla teruskan perjalanan untuk Shopping barangan di IKEA .



Nampak cantikla pula set meja dan kerusi ini untuk Alisya. Nak beli tak ya? 

Papa, Alisya nak kuda ni.. 

Alisya nak kuali dan sudip ni..Nak masak Nasi Ayam

Umm, makin Alisya membesar, makin dia nak itu dan ini. Bukan mudah nak penuhi hati seorang anak ini. Seboleh mungkin, kami cuba penuhi.


Itu dia, adik dan Isteriku membawa barangan dari IKEA

Aiseh, takkan ini je yang shopping?

Umm, nak buat camne. Ni dah pertengahan bulan. Gaji Minggu depan baru masuk. So, budget-budgetla especially baru je lepas musim raya. Umm, alangkah bestnya kalau ada orang Sponsor Voucher IKEA untuk kami shopping. Umm, in my dream…

Wait,wait..baru teringat…Adalah, ada peluang untuk menang hadiah Shopping di IKEA bernilai RM5,000 dengan :



Berbual dan berpeluang memenangi hadiah menarik iaitu RM5,000 Shopping Voucher Untuk 5 pemenang setiap hari dari 15 August 2011 sehingga 30 November 2011. More info jom terjahi SINI

              Celcom Talk-A-Thon bakal merealisasikan Impian kami?


Umm, boleh la terjahi entry eyriqazz sebelum ini di SINI. Ohh, bestnya kalau menang hadiah voucher dari Celcom Talk-A-Thon. Bolehla eyriqazz 


Hiasi rumah eyriqazz yang baru siap ini dengan barangan dari IKEA. RM5,000 barangan IKEA sure lebih berseri-seri rumah baru eyriqazz nanti. Tak gitu?

P/s ; Wish me Luck, Kalau ada rezeki tak ke mana kan? Kalau tidak dipecahkan ruyungnya, manakan dapat sagunya….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Shopping di IKEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.