Serius Jealous dengan Keensemannya

Serius,serius saya jelesss dengan KeEnseman Mamat INI. Dahla hensem, blogger/Jutawan Hartanah pula tu…Rumah dah ada berbelas-belas biji..Seriuss aku jeleess…

Tengokla, Sampaikan Miss Dior yang Jelita pun ‘terkenyit-kenyit’ mata dengan keenseman mamat disebelahnya…

Bodyguard dia pula, pasrahhlaa, nak buat camne tak dapat duduk sebelah Miss Dior..

Saya pula, of course laa jealouss giler, tak nampak muka masam/serius je tu…

Dah,dah, Korang Jangan KLIK SINI tau..Bertambah-tambah jealouss saya nanti…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Serius Jealous dengan Keensemannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.