Selamat Pengantin Baru Puan Norfa


Selamat Pengantin Baru Puan Norfa

Semalam, sempat kami sekeluarga menghadiri majlis kahwin Puan Norfa @ Adik Sumijelly. Atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, kami antara yang terakhir sampai. Je Jai 2nd last kot…Lorr, mana-mana mesti ada mamat ni..Hik3.Adalah dalam pukul 4.30 petang. Maafkan kami yerkss, susah-susah pula keluarga Puan Norfa kena masakkan lauk untuk kami coz lauk dah habis. Takperla, yang penting dapat jumpa pengantin. Cantik Berseri menjadi Raja dan Ratu Sehari.


Bersama Sumijelly, Puan Norfa dan Kakak Sumijelly. 
Memang peramah keluarga Sumijelly nii….

Sorang baru lepas bersalin, Seorang lagi sedang menjaga Suami yang sibuk berskandal sana sini, seorang lagi tengah pregnant…. (Sumijelly, Wifey Je Jai & Wifey Eyriqazz)


Terimakasih diucapkan buat Puan Norfa, Sumijelly dan keluarga kerana menjemput kami sekeluarga. Maaflah, tak sempat nak belikan hadiah, kasi “Duit Raya” je sempena Perkahwinan ini. Doa eyriqazz semoga berbahagia selalu dan kekal sehingga hujung usia. Aminn….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Puan Norfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.