Mesyuarat Tergempar Geng Talibarut MY

Yiezaa, semalam sempat menghadiri Mesyuarat Tergempar Geng Talibarut MY . Hik3,takdelah, ketua talibarutz nak kasi ole-ole dan timing elok pula baruje diorang lepas buat Spa Treatment. Lokasi dekat pula dengan rumah eyriqazz.
Mesyuarat pasal Apa? Pasal Blogger Popular Penipu? . Umm, biarlah rahsia antara kami. Namapun dah Geng Talibarut MY , macam secret-secret society gitu..Hak3…
Bersama Ketua Geng Talibarut MY @ Kak Ina KL dan AJK Approval @ Cik Lily Putih
Bersama AmySweetDarling @ AJK Kedatangan

Best juga dapat lepak geng-geng ni. Dapat bergosip-gosip dan bertukar-tukar informasi… Alahh, kami semua dah tahulah, siapa yang makan cili dia laa yang rasa pedasnya. Lambat laun, kebenaran atau ketipuan akan terbongkar jua, tak gitu?
Dua tiga kucing berlari
Manakan sama Geng Talibarut MY  sorang
Bloggers muncul bersilih ganti
Kami tetap “Cool dan Serasi” dari dulu hingga sekarang

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Mesyuarat Tergempar Geng Talibarut MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.