Maybelline New York | Ole-Ole dari Kak Ina KL

Sayang : Abang, kenapa setiap kali event Produk kecantikan Wanita i.e. maybelline, Loreal, Abang tak dapat jemputan dari Nuffnang?
Eyriqazz : Yerla, Abang ni Blogger Lelaki. Cam tak sesuai la dijemput ke sana..
 
Sayang : Ala, kalau jemput abang, Sayang pergi tak boleh ke? Teruja bila tengok dapat produk kecantikan yang cantik-cantik. Cam entry Kak INA KL ni : Hasil Rembatan Maybelline New York FashionWeek Workshop
 
Sayang pun suka produk Maybelline ni, especially gincu dia…Kalau camni, sayang pun nak jadi blogger jugaklah…Maybe nanti diorang ble invite sayang..
 
Dush,dushh.tak dapat nak menjawab…Anyway, mungkin Kak Ina KL mendengar luahan hati si Isteri, katanya ada ole-ole Maybelline produk untuk Isteri.Berbalas ole-ole keropok keping dari Terengganu buat Kak Ina KL . Rezeki ibu mengandung kot…Alhamdulillah :

 

Maybelline New York | Ole-Ole dari Kak Ina KL 
 
Thanks Kak Ina KL. Wifey sukakan semua produk ni. Ada produk-produk ni memang isteri dah plan nak beli..Yey, save budgett…. Thanks a lot…Betulla kata orang, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita menerima..Give and take itulah sebaiknya..Rezeki bila dikongsi-kongsi, akan lebih menggembirakan, kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Maybelline New York | Ole-Ole dari Kak Ina KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.