Makan Malam di Marrybrown Pengkalan Chepa, Kelantan

Malam terakhir di Kelantan sempatlah terjahi Marrybrown Pengkalan Chepa, Kelantan. Mak mertua teringin sangat nak makan di sini. Well, ni first time eyriqazz terjahi Marrybrown.
Beratur. Nasib baik tak ramai sangat orang
Ayam Goreng Marrybrown
Boleh tahan juga rasa ayam marrybrown.Something different. Rasanya lain dari KFC .Tapi tetap sedap.Kesedapan yang berbeza jika dibandingkan dengan KFC. Well, I like it…

Nasi Lemak Marrybrown…Pun sedap…Sambalnya just nice
Black Pepper Chicken Marrybrown Pilihan Isteri. Isteri sukakannya…Sedap juga katanya
Bukan Main manja lagi Alisya dengan Abah Toknya..Mengalahkan manja dengan Papanya
Ni tolong makanankan sekali untuk baby dalam kandungan.Hik3…
Nyam2, nampak sedaplah Air Strawberri Ummi ni…ALisya nak sikit boleh?
Part bestnya sini ada Playground..Bukan main seronok lagi Alisya
Alisya bersama Ipin…(Anak buah)
Santai…Kerusi ala-ala buaian..Kreatif kan?
Alisya bersama Upin
Overall, memang puas hati makan di Marrybrown ni.Lepas ni bolehla terjahi lagi. Yerla,kata orang,belum cuba, belum tahu kan? Dah cuba, nilaikan sendiri…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Makan Malam di Marrybrown Pengkalan Chepa, Kelantan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.