Kak Long Dah Mula Jealous

Bila Mama&Papa ckp pasal new BABY ni+panggil ALISYA Kak Long,…ALisya MAINTAIN jer n mcm EXCITED…siap leh main baby2 dgn bearnya…bila brsiap2 nk TEMAN Mama gi KLINIK pg pun, berSEMNGAT lebih…ceria, gelak2 n nak JALAN sndr…x main dukung2…tgh tunggu turn pun…siap main2 CAK2 dgn kakak…tetapi KLUAR jer dr BILIK doktor, perangai ALISYA trus berubah 100% dan ptg td trus DEMAM…~Mama, rasa GERAM pun ada…kdg2 nak TRSENYUM pun ada~… – Dari Facebook Isteri- 

Eyriqazz pulang je dari kerja, memang Alisya demam.Manja semacam je, itu tak kena, ini tak kena. Nak didukung, nak dimanja…Umm, Kak Long dah mula jealouss dengan kehadiran adik tak lama lagi ke?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Kak Long Dah Mula Jealous

Leave a Reply to MamaYatie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.